Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Προτάσεις - Τρίτη 22/11/2011

Εβδομάδα Champion's League αυτή που διανύουμε, με τις μάχες σε όλα τα μέτωπα να φουντώνουν. Το πρόγραμμα, τόσο σήμερα, όσο και αύριο περιλαμβάνει πολλά ενδιαφέροντα ζευγάρια. Είμαστε στην 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων και πολλα θα ξεκαθαρίσουν ύστερα από τους σημερινούς αγώνες.

Μάχες για την πρόκριση, την πρωτιά, αλλά και τη συνέχεια, έστω και στο Europa League. Περιμένουμε συναρπαστικά παιχνίδια.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο σημερινό πρόγραμμα.




Θα ξεκινήσω με το ματς του γίνεται στο Μόναχο. ΜΠΑΓΕΡΝ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ. Η Μπάγερν έχει την εμπειρία να ξεπερνά γρήγορα ήττες όπως αυτή με την Ντόρτμουντ το Σάββατο. Απέναντι στη γεμάτη απουσίες Βιγιαρεάλ δε θα έχει πρόβλημα να πάρει τη νίκη που θα της χαρίσει και την πρωτιά στον όμιλο. Όμως δεν βλέπω κανένα λόγο να ποντάρουμε ούτε στο 1.10 του άσου, ούτε στο γελοίο 1.25 του όβερ. Επειδή θεωρώ πως οι Ισπανοί δύσκολα θα απειλήσουν θα προτιμήσει το NG που τουλάχιστον πληρώνει 1.70.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η ΝΑΠΟΛΙ φιλοξενεί στο Σάο Πάολο την ασταμάτητη, φέτος, ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ. Τις δυο ομάδες χωρίζουν δυο βαθμοί, με τη Σίτι να έχει το προβάδισμα, και έτσι το σημερινό παιχνίδι αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον. Σαν πρώτο σημείο θα κρατήσω την ισοπαλία. Η Σίτι δε θα ανοιχτεί, αφού βολεύεται και με τον ένα βαθμό. Όμως η δύναμική της Νάπολι όταν αγωνίζεται εντός, με κάνει να κρυφοκοιτάω και τον άσο του 3.70.

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ - ΙΝΤΕΡ. Στον αγώνα του πρώτου γύρου, γράφτηκε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις όλων των εποχών στην ιστορία του θεσμού. Οι Τούρκοι σήμερα είναι μπροστά στην μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας τους διεκδικώντας την πρόκριση για τους "16". Όμως η Ίντερ έχει πάρει το μάθημά της και έχει και την εμπειρία να φύγει ατσαλάκωτη. Θα ρισκάρω στο διπλό του 2.20.

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΛΙΛ. Το τελευταίο της χαρτί θα παίξει απόψε η γαλλική ομάδα στην παγωμένη Μόσχα. Με μόλις δυο βαθμούς δε βλέπει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη, ώστε να παίξει τα ρέστα της την τελευταία αγωνιστική εντός με την Τραμπζοσπόρ. Η ΤΣΣΚΑ δεν έιναι και στα καλύτερά της κι αυτό φαίνεται από τις μετριότατες εμφανίσεις της στο ρωσικό πρωτάθλημα. Εξάλλου, και στο champion's league μόνο τους Τούρκους έχει καταφέρει να κερδίσει. Πιστεύω πως η Λιλ έχει τύχη να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα. Χ2 με αποδόσεις 3.20 και 3.00.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ και ΜΠΕΝΦΙΚΑ αγωνίζονται απόψε σε ένα ματς που λογικά θα κρίνει την πρωτιά στον όμιλο. Η Γιουνάιτεντ, όμως, προβληματίζει με τις τελευταίες εμφανίσεις της. Από την άλλη η Μπενφίκα δεν έχει και τίποτα να χάθει, αφού ακόμα και με ήττα, έχει την τελευταία αγωνιστική στην Πορτογαλία, το θεωρητικά εύκολα παιχνίδι με τους Ρουμάνους της Οτελούλ, για να καθαρίσει την πρόκριση. Ο σημερινός άσος (1.40) είναι πολύ χαμηλός για τα δεδομένα του παιχνιδιου. Θα προτιμήσω την επιλογή του over, αφού περιμένω ανοικτό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες.

ΟΤΕΛΟΥΛ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ στον άλλο αγώνα του ομίλου. Η Βασιλεία κάνοντας το διπλό ελπίζει ακόμα και για την πρόκριση στους "16" και θα τα παίξει όλα για όλα στο τελευταίο ματς με τη Μάντσεστερ. Η Οτελούλ ψάχνει την παρθενική της νίκη στη διοργάνωση, και για λόγους γοήτρου και για να εξαντλήσει τις όποιες μαθηματικές ελπίδες έχει για συνέχεια στο Europa League. Το σίγουρο είναι πως δε θα χαριστεί. Δε θα πάω με το φαβορί, καθώς θεωρώ χαμηλή την τιμή του, αλλά θα κυνηγήσω την έκπληξη, που δεν την θεωρώ και απίθανη. Καθαρά για λόγους αξίας στον άσο θα κοντράρω τη Βασιλεία. με αποδόσεις 4.00/3.45.

ΛΥΩΝ και  ΑΓΙΑΞ αγωνίζονται απόψε σε αγώνα θα κρίνει τη δεύτερη θέση στον όμιλο. Το παιχνίδι είναι τελικός για τη Λυών μιας και υπολείπεται 3 βαθμούς από τον Άγιαξ. Μπορεί να μην είναι η Λυών των περασμένων ετών, αλλά σίγουρα παραμένει μια κλάση παραπάνω από τους Ολλανδούς, τόσο σε ποιότητα, όσο και σε εμπειρία. Θα το παλέψει όσο μπορεί και ο Άγιαξ, αφού και ο ένας βαθμός του αρκεί, αλλά θα έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο και θα δεχτεί μεγάλη πίεση. Θα στηρίξω τους Γάλλους στο 1.70 του άσου, αν και μια κάλυψη στο Χ, για όποιον έχει τη δυνατότητα, είναι απαραίτητη.

Τελευταίο παιχνίδι της βραδιάς αυτό ανάμεσα σε ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ και ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ. Μου είναι αδιανόητο οτιδήποτε άλλο εκτός του άσου. Όμως το 1.15 και με πλεονέκτημα ενός γκολ που προσφέρει ο ΟΠΑΠ είναι αδιανόητο. Το κακό είναι πως μας χαλάει και τα ειδικά στοιχήματα αυτό το Φ1. Οπότε μόνο για όσους παίζουν διαδυκτιακά, θα προτείνω, άσο ημίχρονο - άσο τελικό και NG.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΜΠΑΓΕΡΝ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ                                 NG    1.70
ΝΑΠΟΛΙ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ                         1Χ     3.70/3.25
ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ - ΙΝΤΕΡ                                2     2.20
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΛΙΛ                                     Χ2    3.20/3.00
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ    Over   1.60
ΟΤΕΛΟΥΛ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ                                         4.00/3.45
ΛΥΩΝ - ΑΓΙΑΞ                                                 1Χ      1.70/3.45
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ       NG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου