Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Προτάσεις - Σάββατο 19/11/2011

Το παιχνίδι που σίγουρα θα κλέψει την παράσταση και θα τραβήξει την προσοχή όλων μας, δεν είναι άλλο, από το ελληνικό ντέρμπι των "αιωνίων". ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Όμως, για να μην ξεχνιώμαστε, έχουμε φουλ αγωνιστική δράση σε όλη την Ευρώπη. Το κουπόνι μας είναι γεμάτο και περιλαμβάνει ματσάρες σε όλα τα πρωταθληματα.

Ας δούμε που θα στραφεί η προσοχή μας απόψε...




Από Γερμανία θα ξεκινήσω και με το παιχνίδι ΣΑΛΚΕ - ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ. Εκ διαμέτρου αντίθετη η πορεία των δυο ομάδων τις τελευταίες αγωνιστικές. Η Σάλκε είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένη και είναι έτοιμη με νίκη απόψε να μπει σε τροχιά champion's league μπαίνοντας στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Η Νυρεμβέργη συνεχίζει την ελεύθερη πτώση της και δε βλέπω λόγο να κοντράρουμε τους γηπεδούχους. Στο 1.60 ο άσος.

ΝΑΠΟΛΙ - ΛΑΤΣΙΟ. Σπουδαίο παιχνίδι γίνεται στο Σάο Πάολο. Με τη Νάπολι να ψάχνει τον καλό ευατό της απέναντι σε μια Λάτσιο που είναι φέτος από τις πιο σκληρές ομάδες του πρωταθλήματος. Πιστεύω θα δούμε ανοικτό παιχνίδι, άρα και πιθανό over με 1.90.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΜΙΛΑΝ. Οι μιλανέζοι αρχίζουν να αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο τελευταία. Είναι σίγουρα φαβορί, αλλα πρέπει να το αποδείξουν εντός γηπέδου. Η Φιορεντίνα με τις γνωστές της αδυναμίες, αλλα και με νέο προπονητή στο παιχνίδι. Πρώτο σημείο το διπλό, αλλά χρειάζεται και την κάλυψη της ισοπαλίας. 3.15 και 2.00 οι αποδόσεις στο Χ2.

Για το τέλος άφησα το δικό μας. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. Πέρα από τα κλασικά που λένε σε τέτοιες περιπτώσεις, πως δε χωράνε προγνωστικά, πως είναι τριπλή κτλ., έχουμε να παρατηρήσουμε τα παρακάτω για τους δυο αντιπάλους. Πρώτον, ο Ολυμπιακός έχει τη δύναμη της έδρας και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο καταφέρνει και παίρνει τα παιχνίδια. Δεύτερον, την εκπληκτική πορεία του φετινού Παναθηναικού, που συνδυάζεται με το καλό ποδόσφαιρο. Τρίτον, είναι οι καλύτερες επιθέσεις του πρωταθλήματος και Τέταρτον, τα τα πολλά λάθη και των δυο στην αμυντική γραμμή. Όλα τα παραπάνω με οδηγούν στην επιλογή του over (1.75).
Αν θα έπρεπε να διαλέξω σημείο, καθαρά για στοιχηματικούς λόγους θα επέλεγα Χ2. Νομίζω πως η αδικείτε από τις αποδόσεις η εικόνα του φετινου ΠΑΟ. Περίμενα πιο μοιρασμένες αποδόσεις. Το 1.95 στον άσο αντικατροπτίζει περισσότερο την προιστορία των δυο ομάδων και όχι την παρούσα εικόνα. Νομίζω θα άξιζε το ρίσκο σε αποδόσεις 3.25 και 3.50.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΣΑΛΚΕ - ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ                              1    1.60
ΝΑΠΟΛΙ - ΛΑΤΣΙΟ                                  over   1.90
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΜΙΛΑΝ                              Χ2    3.15 / 2.00  
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ           over   1.75    ,   Χ2  3.25 / 3.50

Άλλες επιλογές

ΚΟΛΩΝΙΑ - ΜΑΙΝΤΖ                             1     2.15
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ     Over   1.40
ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Β'               1    1.45
ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ - ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΟΝ          Over   1.55
ΙΝΤΕΡ - ΚΑΛΙΑΡΙ                                 1      1.45
ΜΠΑΓΕΡΝ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ             Over     1.45
ΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΜΑΡΣΕΙΓ                     Over    1.85
ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ - ΠΟΡΤΟ                       NG     1.80

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου