Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Παρασκευή και 13: Η... σατανική πτήση που διώχνει τους προληπτικούς!

Αν είστε προληπτικός, μάλλον οι δεύτερες σκέψεις περιττεύουν. Κι αυτό γιατί η συγκεκριμένη πτήση...του τρόμου δεν απευθύνεται σε καμία περίπτωση σε όσους πιστεύουν σε προλήψεις.

Πρόκειται για την πτήση της Φινλανδικής Finnair με κωδικό πτήτης HEL(κοντά στο HELL που σημαίνει κόλαση) και συμπληρώνεται από τους τρεις μαγικούς αριθμούς: 666. Δηλαδή HEL-666, με προορισμό το Ελσίνκι. Μάλιστα το αεροπλάνο δεν έχει ούτε μία κενή θέση για όποιον επιχειρήσει...να το ρισκάρει.

Ο πιλότος της εταιρείας, Juha-Pekka Keidasto, ο οποίος θα βρίσκεται στο κοκπιτ του αεροσκάφους από την Κοπεγχάγη στο Ελσίνκι λέει χαρακτηριστικά ότι "είναι βασικό θέμα συζήτησης και πειραγμάτων μεταξύ των πιλότων".

Σημειώνεται ότι η Παρασκευή και 13 θεωρείται σημάδι κακοτυχίας σε πολλές χώρες, ενώ ο αριθμός 666 έχει αρνητικές βιβλικές αναφορές.

Ορισμένες αεροπορικές μάλιστα, λαμβάνουν στα σοβαρά αυτές τις προλήψεις και δεν έχουν σειρά 13 στα αεροσκάφη τους. Παρόλ' αυτά η Finnair αγνοώντας τη λέξη κακοτυχία δεν θα μπορούσε παρά να διατηρεί με δόξα και τιμή τη γρουσούζικη σειρά με τον ανεπιθύμητο αριθμό.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου