Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Ισπανία: Ψάχνουν τον νικητή του Λόττο, ένα χρόνο μετά τη κλήρωση

Οι αρχές της Λα Κορούνια αναζητούν τον ιδιοκτήτη του λαχνού που κέρδισε 4,7 εκατ ευρώ και δεν εμφανίστηκε ποτέ


Δεν είναι η πρώτη φορά που οι αρχές ψάχνουν έναν πολίτη για χρήματα. Όμως στη Λα Κορούνια, ο δήμαρχος έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τον νικητή της λοταρίας του περασμένου έτους και να του δώσει 4,7 εκατομμύρια ευρώ, το ποσό που κέρδισε ο τυχερός λαχνός στο τζακ ποτ.

Το μαγικό χαρτάκι- το οποίο αγοράστηκε πριν την κλήρωση της 30ης Ιουνίου του 2012- βρέθηκε πρόσφατα σε ένα κατάστημα με λαχεία και παραδόθηκε στις τοπικές αρχές.


"Θα είμαι ο πρώτος Ισπανός δήμαρχος ο οποίος ψάχνει  έναν εκατομμυριούχο όχι για να του ζητήσει χρήματα, αλλά για να δώσει", είπε ο δήμαρχος της Λα Κορούνια, Carlos Negreira.

Το νικητήριο λόττο φιγουράρει πλέον στην ιστοσελίδα του δημαρχείου για απολεσθέντα αντικείμενα , όπου συνήθως γίνονται ανακοινώσεις για  κινητά τηλέφωνα, κλειδιά και πορτοφόλια.


"Αν ο νικητής δεν εμφανιστεί στα επόμενα δύο χρόνια, το εισιτήριο θα παραδοθεί στο άτομο που το βρήκε," είπε ο Δήμαρχος.

Ωστόσο, οι αρχές δεν αποκαλύπτουν ακριβώς πότε ή που αγοράστηκε το λαχείο, προκειμένου να είναι σίγουροι ότι θα το επιστρέψουν σε αυτόν που πραγματικά του  ανήκει και ο οποίος θα ξέρει αυτές τις λεπτομέρειες.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου