Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Βασικές αρχές για το στοίχημα και όλα τα τυχερά παιχνίδια


Σε αυτό το άρθρο θα  παρουσιάσουμε την φιλοσοφία μας γύρω από το στοίχημα , καθώς επίσης τί πρέπει να κάνεις και τί όχι, πριν αρχίσεις να στοιχηματίζεις σε ένα πιό επαγγελματικό επίπεδο.

Σύμφωνα με την φιλοσοφία μας λοιπόν, υπάρχουν τρείς κατηγορίες παιχτών που ασχολούνται με τον στοιχηματισμό:



  •     Αυτοί που παίζουν γιά ψυχαγωγία. Τα άτομα που παίζουν γιά διασκέδαση συνήθως στοιχηματίζουν σε μακροσκελή παρολί, παίζουν λίγα χρήματα με (ονειρεμένο) σκοπό να κερδίσουν πολλά , αν κερδίσουν . Σχεδόν όλοι τους χάνουν, και οι λίγοστοί ΤΥΧΕΡΟΙ απολαμβάνουν τον φθόνο των υπολοίπων.
  •     Αυτοί που παίζουν με συστηματική μελέτη , αλλά χωρίς σύστημα διαχείρισης του κεφαλαίου τους. Οι τύποι αυτοί μελετούν από αρκετά έως πολύ τα γεγονότα που θα στοιχηματίσουν, παίζουν από ένα ως τρία γεγονότα σε παρολί ή περισσότερα γεγονότα με ζητούμενα. Μερικές φορές κερδίζουν , μερικές φορές χάνουν και στις περισσότερες των περιπτώσεων ο απολογισμός είναι αρνητικός. Μεσομακροπρόθεσμα είναι σίγουρα χαμένοι. Στην ομάδα αυτή ανήκουν οι περισσότεροι παίχτες στοιχήματος
  •     Αυτοί που στοιχηματίζουν με κάποιο σύστημα διαχείρισης του κεφαλαίου τους. Αυτοί είναι οι επαγγελματίες του στοιχήματος. Μελετούν όσο πρέπει, στοιχηματίζουν όσο πρέπει, όπου πρέπει.  Μερικές φορές κερδίζουν, μερικές φορές χάνουν , αλλά το κεφάλαιο τους αυξάνεται,  είτε λίγο, είτε πολύ, ανάλογα με το αν το σύστημα διαχείρισης του κεφαλαίου τους αν είναι συντηρητικό ή επιθετικότερο. Συστήματα διαχείρισης κεφαλαίου - συντηρητικά και επιθετικά θα βρείτε στον Betting Systems Generator σ΄ αυτήν εδώ την ενότητα.

Η φιλοσοφία μας πάνω στον στοιχηματισμό είναι οτι πρέπει με πολύ λίγα χρήματα να κερδίζουμε πολλά βάζοντας τάξη στα στοιχηματά μας , χρησιμοποιώντας την Γεννήτρια Συστημάτων. Βασική προυπόθεση είναι να έχουμε καταλήξει σε ποιά απόδοση πρέπει να στοιχηματίζουμε.


Κανόνες που πρέπει να ακολουθείς στο στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια γενικότερα

  1.     Το βασικότερο όλων: Πάντα στοιχηματίζεις με χρήματα που σου περισεύουν και που δεν θα επηρεάσουν στο παραμικρό την οικογένεια σου αν λείψουν (Αν τα χάσεις). Κάρτες , δάνεικά και παρόμοια να διαγραφούν οριστικά από το μυαλό σου.
  2.     Φτιάξε ένα πλάνο που θα τηρήσεις πιστά: γιά πόσο διάστημα θα ακολουθήσεις το συστημά σου, πόσο κεφάλαιο θα διαθέσεις, πού θα σταματήσεις αν δεν πάει καλά το συστημά σου, πού θα σταματήσεις αν πάει καλα το συστημά σου, πότε θα κάνεις αναλήψεις, σε ποιά γεγονότα θα στηριχθείς και ποιά θα αποφεύγεις.
  3.     Οταν παίζεις στοίχημα δεν είσαι οπαδός κάποιας ομάδας, γιατί συνήθως αυτό έχει αρνητικά αποτελέσματα. Το καλύτερο είναι να κερδίζει η ομάδα που υποστηρίζεις , αλλά εσύ να μην έχεις στοιχηματίσει σ΄αυτήν.
  4.     Μετά από κάθε στοίχημα (κερδισμένο ή χαμένο) πάρε χαρτί και μολύβι (το Ecxell βοηθά παραπάνω απ΄οτι νομίζεις) και σημείωσε αυτά που συμφωνούν με την αρχική σου πρόβλεψη στο αριστερό τμήμα του φύλλου, και αυτά που έχασες στο δεξί τμήμα του φύλλου. Δώσε παραπάνω προσοχή στα χαμένα. Κρατώντας τέτοιου είδους αρχείο βλέπεις σε ποιά γεγονότα πρέπει να στηρίζεις το συστημά σου και ποιά να αποφεύγεις.
  5.     Κρατάς αρχείο εσόδων εξόδων και οτιδήποτε άλλο κρίνεις απαραίτητο γιά τα στατιστικά σου.
  6.     Παίζεις μονά ή όσο το δυνατόν λιγότερα γεγονότα μπορείς . Ο αναλυτής πιθανοτήτων θα σε βοηθήσει να εκτιμήσεις τις αποδόσεις που πρόκειται να στοιχηματίσεις.
  7.     Συστήματα με 5 στάνταρ και 1-10 ζητούμενα δεν υπάρχουν στο μυαλό κανενός επαγγελματία παίχτη.
  8.     Μην βιάζεσαι να στοιχηματίσεις. Στην Betfair οι αποδόσεις βελτιώνονται με την πάροδο της ώρας. Αντί π.χ. να στοιχηματίσεις υπέρ του Over πριν τον αγώνα, στοιχημάτισε 10 λεπτά μετά την έναρξη του, που σου προσφέρεται μεγαλύτερη απόδοση.


Τί πρέπει να αποφεύγεις στο στοίχημα και σε όλα τα τυχερά παιχνίδια γενικά


  1.     Μην στοιχηματίζεις παραπάνω χρήματα απ΄όσο πρέπει Ειδικά τα πρώτα πονταρίσματα του Betting Systems Generator απαιτούν μικρό κεφάλαιο, πράγμα που σημαίνει οτι δίνουν και μικρό κέρδος. Μην βιάζεσαι να πιάσεις κορυφή γιατί θα βγεις χαμένος. Η Γεννήτρια Συστημάτων πραγματοποιεί αυτά που υπόσχεται, αλλά απαιτεί αρκετή υπομονή στα πρώτα πονταρίσματα.
  2.     Δεν σε υποχρεώνει κανείς να παίζεις οτι βρίσκεις μπροστά σου. Αν δεν υπάρχει γεγονός που να σε εκφράζει , πήγαινε μιά βόλτα με τους φιλους σου ή την οικογενειά σου. Αύριο θα βρείς κάποιο καλό γεγονός γιά στοιχηματισμό, διαφορετικά μεθαύριο.
  3.     Ποτέ μην προσπαθήσεις να ρεφάρεις τα χαμένα. Έχει αποδειχτεί οτι αυτό οδηγεί στην ολοκληρωτική καταστροφή.
  4.     Δεν θα επιτρέψεις στον εαυτό σου να παίξει τρίτο στοίχημα την ίδια μέρα , αν προηγούνται δύο χαμένα στοιχήματα.
  5.     Να θυμάσαι πάντα , οτι δεν υπάρχουν άχαστες αποδόσεις. Τα καλύτερα λεφτά για τις εταιρίες στοιχημάτων βγαίνουν όταν χάνουν τα άχαστα.
  6.     Αν στοιχημάτισες σε κάποιο γεγονός , περίμενε να τελειώσει και συνεχίζεις με το επόμενο.
  7.     Μην κάνεις πολλαπλά πονταρίσματα στο ίδιο γεγονός. Αν στοιχημάτισες υπέρ μιάς ομάδας, μην αρχίσεις να στοιχηματίζεις και όλα τα Over και σκόρ κ.λ.π. Το πιθανότερο είναι να βγείς χαμένος και ας έχεις κερδίσει το αρχικό σου στοίχημα.
  8.     Τώρα που τα φρουτάκια θα γίνουν της μόδας να θυμάσαι οτι δεν πρόκειται να κερδίσεις ΠΟΤΕ σ΄αυτά.
  9.     Μην ποντάρεις ποτέ σε γεγονός , όταν είσαι ο μοναδικός που το βλεπεις. Αν κατέβασες κάποιο Online Casino βεβαιώσου πρώτα οτι παίζουν μαζί σου πραγματικοί παίχτες και οτι όλοι βλέπετε το ίδιο πράγμα στις οθόνες σας.
  10.     Μην βιαστείς να στοιχηματίσεις μετά από μιά επιτυχία Ο ενθουσιασμός της στιγμής βοηθά μόνο στην μείωση του κέρδους.
  11.     Μην περιμένεις οτι θα κερδίζεις συνέχεια. Το αντίθετο μάλιστα, περισσότερες φορές θα χάνεις και λίγες θα κερδίζεις. Αυτό δεν χρειάζεται να σε κάνει να νοιώθεις ανασφάλεια. Ο Betting Systems Generator είναι κατασκευασμένος με βάση οτι κερδίζεις μιά φορά στις τόσες (ανάλογα με την απόδοση που έχεις επιλέξει).


 

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου