Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

H... πολύχρωμη Ρεάλ


H Ρεάλ Μαδρίτης παρουσίασε τη νέα πορτοκαλί φανέλα και με την ευκαιρία αυτή, το gazzetta.gr υπενθυμίζει όλες τις πολύχρωμες εμφανίσεις των μαδριλένων.  
Ο Μπέιλ, ο Μπενζεμά και ο Μαρσέλο παρουσίασαν την πορτοκαλί φανέλα που θα χρησιμοποιηθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ και το gazzetta.gr θυμάται όλες τις χρωματικές επιλογές της Ρεάλ από το 2000 και μετά, χρονιά που άρχισε τους έντονους πειραματισμούς στα χρώματα...






Λευκή

Η ιστορική φανέλα της ομάδας, είναι αυτή και με τις περισσότερες πωλήσεις. Η άφιξη στη Μαδρίτη του Ισκο, του Ιγιαραμέντι και του Μπέιλ αύξησε τις πωλήσεις της από τις μπουτίκ της ομάδας και φυσικά θα είναι η βασική εμφάνιση.





Μαύρη

Εχει μείνει στην ιστορία για το 8ο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που πήρε η ομάδα στον τελικό του Champions League το 2000 στο Παρίσι με αντίπαλο την Βαλένθια. Με την εμφάνιση αυτή η Ρεάλ «πέρασε» και δύο φορές από το Ολντ Τράφορντ





Γκρι

Αυτή η φανέλα συνδυάστηκε με την εποχή των «Γκαλάκτικος». Χρησιμοποίηθηκε την περίοδο 2003-04 όταν στην ομάδα πήγε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ που φυσικά έδωσε μεγάλη ώθηση στις πωλήσεις της.





Μοβ

Καθιερώθηκε στο Μπερναμπέου με τον Ζοζέ Μουρίνιο, την πρώτη του χρονιά στη Ρεάλ, την περίοδο 2010-11. Ηταν η δεύτερη εμφάνιση της Ρεάλ και της χάρισε το Κύπελλο της Ισπανίας, στον τελικό κόντρα στην Μπαρτσελόνα.





Μπλε

Επιλέχθηκε αυτό το χρώμα για την περίοδο 2002-03. Ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο ήταν ένας από τους παίκτες που αποκτήθηκαν εκείνο το καλοκαίρι και τη φόρεσε και αποδείχθηκε γούρικη καθώς η ομάδα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια.





Γαλάζια

Αυτή μάλλον έφερε γκαντεμιά, καθώς την περίοδο 2005-06 που επιλέχθηκε, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση κάποιου τίτλου. Ε μετά, δεν την ξαναχρησιμοποίησε...




Πράσινη

Την περασμένη περίοδο έκανε την εμφάνιση της η πράσινη με πιο σημαντική στιγμή της, τη νίκη στο Ολντ Τράφορντ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2 – 1. Γενικώς δεν ενθουσίασε, ούτε είχε και πολλές πωλήσεις...




Κόκκινη

Μια χρονιά πριν, την περίοδο 2011-12 το ρόλο της αναπληρωματικής φανέλας έπαιξε μια κόκκινη. Με την εμφάνιση αυτή και με τον Μουρίνιο, η Ρεάλ έφτασε ως τα ημιτελικά του Champions League.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου