Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Προτάσεις - Τετάρτη 14/3/2012

Μπάγερν και Μαρσέιγ είναι τα δυο νέα ονόματα που προστέθηκαν στη λίστα των οκτώ καλύτερων ομάδων. Σήμερα θα μάθουμε τα άλλα δύο που υπολοίπονται για να συμπληρωθεί η οκτάδα.

Ρεάλ Μαδρίτης - ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Τσέλσι - Νάπολι είναι τα δυο ζευγάρια. Η Ρεάλ φαίνεται να έχει το προβάδισμα, ενώ στο Λονδίνο αναμένεται σκληρή μάχη σε μια σαφέστατα πιο αμφίρροπη αναμέτρηση, παρά το 3-1 των Ιταλών στο πρώτο παιχνίδι.

Από τα υπόλοιπα του κουπονιού, ξεχωρίζουν τα δυο ελληνικά εξ' αναβολής, Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα και Δόξα Δράμας - Ατρόμητος.





ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ     1   1.25  Φ1
Το γκολ στην εκπνοή του πρώτου αγώνα, έδωσε το δικαίωμα στην ΤΣΣΚΑ να ταξιδέψει στη Μαδρίτη ελπίζοντας στο όνειρο για 90' λεπτά. Βέβαια, με αντίπαλο τη Ρεάλ του Μουρίνιο το όνειρο μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε εφιάλτη. Αν και δε συνηθίζω να παίζω με χάντικαπ, στην προκεινένη περίπτωση πιστεύω πως η Ρεάλ θα σκορπίσει τους Ρώσους γι'αυτό και ο άσος παρά το πλεονέκτημα.


ΤΣΕΛΣΙ - ΝΑΠΟΛΙ       1   1.70
Η Νάπολι πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο παιχνίδι και δίκαια πήρε μεγάλη νίκη με 3-1. Η Τσέλσι από τη μεριά της σε κανένα σημείο δε δικαιολόγησε τον τίτλο του φαβορί για αυτό το ζευγάρι. Όμως από τότε έχουν αλλάξει πολλά για τους "μπλε" με σημαντικότερη την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Η Νάπολι, θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της, να είστε βέβαιοι γι' αυτό, όμως κάτι μου λέει πως η Τσέλσι θα επικρατήσει ακόμα κι αν δε πάρει σκορ πρόκρισης.


άλλες επιλογές

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ     2-3 γκολ  1.70
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ      2-3 γκολ  1.70
ΑΟΥΕ - ΜΟΝΑΧΟ 1860                  over  1.60


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου