Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Προτάσεις - Κυριακή 11/3/2012

Καλημέρα σε όλους!

Στο σημερινό κουπόνι του στοιχήματος ξεχωρίζουν δυο παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος με ξεχωριστό ενδιαφέρον, που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του πρωταθλήματος. Πρόκειται για τους αγώνες Α.Ε.Κ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ.

Αυτά τα δυο παιχνίδια θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας σήμερα το απόγευμα. Από εκεί και πέρα, η Ευρώπη παίζει μπάλα, χωρίς όμως το μεγάλο ντέρμπι, αλλά με παιχνίδια μεγάλης βαθμολογικής σημασίας.

Ας δούμε τις επιλογές μας...






Ξεκινώντας από τα δικά μας και το αθηναικό ντέρμπι. Α.Ε.Κ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. Η Α.Ε.Κ. έχει μάθει να αγωνίζεται με τα γνωστά προβλήματα εδώ και καιρό. Ο Παναθηναικός εδώ και καιρό έχει κάνει κοιλιά, προδομένος από τις πολλες απουσίες και μη έχοντας επιπλέον λύσεις στο ρόστερ. Πηγαίνει στο ντέρμπι, όχι με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, προερχόμενος από την εντός έδρας ήττα από τον Π.Α.Ο.Κ. Γνωρίζοντας ότι ακουλουθεί το καθοριστικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ίσως κρίνει τον τίτλο, οι παίκτες του Φερέιρα θα πρέπει να τα δώσουν όλα, αν θέλουν να διατηρήσουν ακέραιες τις ελπίδες τους. Δύσκολο παιχνίδι και χωρίς να υποτιμώ καθόλου την Ά.Ε.Κ. θα παίξω διπλό (2.20), καθαρά λόγω ανάγκης του Παναθηναικού. Σαν δεύτερη επιλογή κρατάω το γεμάτο 2.10 για το over.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ. Στον Ολυμπιακό πνέουν σε πελάγη ευτυχίας. Κάτι η εκτός εδρας επιτυχία στο Γιουρόπα Λιγκ, κάτι το γεγονός πως η ομάδα βρίσκεται ξανά στην κορυφή είναι αρκετά ώστε να φέρουν αισιοδοξία στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο. Ο Άρης φανερά βελτιωμένος τις τελευταίες αγωνιστικές, βλέπει πλέι-οφς, αλλά το έργο του σήμερα μόνο εύκολο δεν είναι. Θα κρατήσω το 1.75 για τα 2-3 γκολ στο παιχνίδι.

ΛΑΤΣΙΟ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας. Αν η Λάτσιο δεν υποτιμήσει, εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει να καταλάβει θέση εξόδου στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο 1.60 ο άσος.




ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

Α.Ε.Κ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ             2   2.20
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ         2-3 γκολ  1.75
ΛΑΤΣΙΟ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ                   1   1.60


άλλες επιλογές


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ    1   1.90
ΜΙΛΑΝ - ΛΑΤΣΙΟ                        over  1.45
TZENOA - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ               2   1.85

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου