Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Προτάσεις - Τρίτη 27/3/2012

Τη βασίλισσα της Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης, αντιμετωπίζει, απόψε το βράδυ ο ΑΠΟΕΛ στη μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας του, αλλά και του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς γνωρίζει πως τα πράγματα είναι κάτι παραπάνω από δύσκολα αυτή τη φορά, αλλά θα έχει δυο ενενηντάλεπτα να ελπίζει στο θαύμα ή απλά να απολαύσει τη συμμετοχή της στις κορυφαίες "8" ομάδες του μεγαλύτερου ευρωπαικού θεσμού.







ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΤΣΕΛΣΙ. Εμφανώς βελτιωμένη στα τελευταία παιχνίδια η Τσέλσι. Βέβαια, σήμερα αγωνίζεται σε μια δυνατή έδρα απέναντι σε μια καλή ομάδα. Αν και οι Πορτογάλοι δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητος αντίπαλος, θα ποντάρω στην εμπειρία της Τσέλσι που είναι αρκετή για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Θα δώσω τον πρώτο λόγο στην ισοπαλία με 3.00 απόδοση ενώ και το διπλό (2.80) είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι.


ΑΠΟΕΛ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ. Δεν χρειάζονται και πολλά λόγια για να αναλύσουμε την ανωτερότητα της Ρεάλ. Όπως έχουμε ξαναγράψει, από την πρώτη στιγμή που έγινε η κλήρωση, ο ΑΠΟΕΛ ελπίζει μόνο σε θαύμα. Ας χαρεί, λοιπόν, τη συμμετοχή του στην κορυφαία στιγμή της ιστορίας του, με τις καρδιές όλων των Ελλήνων να χτυπούν μαζί του! Στοιχηματικά, τωρα, ίσως να αξίζει το ρίσκο σε ένα μεγάλο σκορ με το 2.30 για τα 4-6 γκολ να είναι δελεαστικό.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ


ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΤΣΕΛΣΙ                   Χ2   3.00/2.80
ΑΠΟΕΛ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ     4-6 γκολ  2.30


άλλες επιλογές

ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ         2   1.90
ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ - ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ   1   1.65

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου