Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Ντ. Δρέσδης: Εξάντλησαν τα εισιτήρια αγώνα κεκλεισμένων των θυρών

Πρωτοφανής ένδειξη συμπαράστασης από τους οπαδούς της Ντιναμό


Έναν πραγματικά πρωτότυπο τρόπο να πληρώσουν το μερίδιο που τους αναλογεί στην τιμωρία του συλλόγου τους βρήκαν οι φίλοι της Ντιναμό Δρέσδης. Η ομάδα της πρώην Ανατολικής Γερμανίας, στην οποία αγωνίζεται και ο Γιάννης Παπαδόπουλος είχε τιμωρηθεί με ένα ματς κεκλεισμένων των θυρών για επεισόδια που έγιναν στην αναμέτρηση Κυπέλλου με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ.



Την ποινή εξέτισε η κιτρινόμαυρη ομάδα στην αναμέτρηση με την Ινγκολσταντ (0-0), στην οποία αγωνίζεται ο Βασίλης Πλιάτσικας, ματς του περασμένου Σαββάτου στο οποίο οι οπαδοί της Ντιναμό Δρέσδης αγόρασαν και τα 41.738 εισιτήρια, μόνο και μόνο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση σε γιγαντοοθόνες εκτός γηπέδου! Να σημειωθεί ότι η αρχική ποινή που επέβαλλε η γερμανική ομοσπονδία στη Ντιναμό Δρέσδης ήταν και αποκλεισμός της ομάδας από τον επόμενο θεσμό του Κυπέλλου, ποινή η οποία εξέπεσε στην έφεση.


Οι τιμές των εισιτηρίων ήταν της τάξης των 5, 10 και 20 ευρώ και τα έσοδα που έφτασαν τις 240.000 ευρώ ξεπέρασαν τα μισά από τα 450.000 ευρώ που υπολογίζεται ότι εισπράττει σε κάθε εντός έδρας ματς της η γερμανική ομάσδα.



Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Αντρέας Ρίτερ, ο οποίος είχε δικαίωμα να παρακολουθήσει εντός γηπέδου την αναμέτρηση, έμεινε δίπλα στους φίλους της ομάδας Ντιναμό Δρέσδης ευχαριστώντας τους δημοσίως: «Το υγιές κομμάτι των φίλων της Ντιναμό Δρέσδης αποδεικνύει ότι μπορεί να απομονώσει τους ταραξίες και να βοηθήσει τον σύλλογο. Αυτούς τους φιλάθλους θέλουμε δίπλα μας».


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου