Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Προτάσεις - Πέμπτη 15/3/2012

Καλημέρα σε όλους!


Με Europa League συνεχίζετε η αγωνιστική δράση σήμερα. 'Εχουμε τους επαναληπτικούς της φάσης των "16". Αγώνες και με ελληνικό ενδιαφέρον, αφού ο Ολυμπιακός διεκδικεί την πρόκρισή του στους "8".

Ας δούμε τις εκτιμήσεις μας για τα σημερινά παιχνίδια...






ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. Οι Βάσκοι κάνοντας εκπληκτική εμφάνιση στο πρώτο παιχνίδι, έφυγαν με σπουδαίο διπλό (2-3) από το Μάντσεστερ. Σήμερα θα προσπαθήσουν να ολοκληρώσουν το θαύμα απέναντι στην έμπειρη Γιουνάιτεντ, που όμως φέτος κάτι δεν της πάει καλά στα ευρωπαικά παιχνίδια. Αν και δεν κρύβω, πως θα χαρώ ενδεχόμενη πρόκριση των Βάσκων, ποντάρω στην εμπειρία της αγγλικής ομάδας, που ακόμα κι αν δεν προκριθεί θεωρώ πως δε θα χάσει. Χ2 με αποδόσεις 3.30/2.30.


ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΑΛΚΜΑΑΡ. Θα ποντάρω στον άσο (1.90). Οι Ιταλοί ακόμα κι αν δεν καταφέρουν να προκριθούν, καλύπτοντας το 0-2 του πρώτου αγώνα, πιστευω πως διαθέτουν ομάδα που μπορεί να πάρει τη νίκη.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΕΤΑΛΙΣΤ. Δεν έχει λόγο να ανοιχτεί ο Ολυμπιακός. Έχει υπέρ του το 0-1 του πρώτου παιχνιδιού και το μόνο που χρειάζεται είναι προσοχή.Θα αποφύγω κάποιο σημείο, προτιμώντας το πιο ουδέτρο 2-3 γκολ με 1.75 απόδοση.



ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.     Χ2   3.30/2.30
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΑΛΚΜΑΑΡ                                     1   1.90
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΕΤΑΛΙΣΤ                          2-3 γκολ   1.75


άλλες επιλογές

ΣΑΛΚΕ - ΤΒΕΝΤΕ               1   1.70
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ - ΣΙΤΙ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.    over  1.50

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου