Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Live betting

Τα τελευταία χρόνια τα live στοιχήματα έχουν αυξησεί κατακόρυφα το μερίδιο τους στην αγορά στοιχημάτων. Η συμμετοχή στα live betting είναι περισσότερο πολύπλοκη από τον απλό στοιχηματισμό. Πρέπει ο παίκτης να ακολουθεί μια σειρά από κανόνες, και ανάλογα με τα ισχύοντα δεδομένα να αποφασίζει.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ

Δεν παίζουμε ανατροπή στο live υπέρ μιας ομάδας που δεν σκοράρει με ευχέρεια, ειδικά στην περίπτωση που ο αντίπαλος έχει δυνατή άμυνα.


ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Πρέπει να γνωρίζουμε τη συμπεριφορά των δύο αντιπάλων σε ότι αφορά το πρώτο ημίχρονο και τις επιδόσεις τους στο δεύτερο ημίχρονο.


ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ
Ομάδα που έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και είναι μπροστά στο σκορ, είναι ιδανική για κόντρα ειδικά αν έχει ασταθή άμυνα ή αν ο αντίπαλος σκοράρει με ευκολία.


ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ
Δεν περιμένουμε να ποντάρουμε σε ομάδα που έχει δυνατή επίθεση και παίζει με αδύναμο αντίπαλο, αλλά κάνουμε το χτύπημα μας γρήγορα. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις κατά τις οποίες το φαβορί έχει υποχρεώσεις ή οι παίκτες τους είναι καταπονημένοι από τα πολλά συνεχόμενα παιχνίδια.


ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ

Σε αντίθεση με τα παραπάνω, αναμονή κάνουμε σε φαβορί που δεν σκοράρουν με άνεση ή ο αντίπαλος είναι δυνατός αμυντικά.


ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ
Δεν παίζουμε ποτέ υψηλά ποσά σε σημεία με χαμηλή απόδοση (για παράδειγμα το 1,10) όταν μια ομάδα είναι μπροστά στο σκορ με 2-0. Αυτές τις τιμές τις προσφέρουν οι μπουκ που έχουν μεγάλο πελατολόγιο και βγάζουν κέρδη από τις γκανιότες.


ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΟΝΤΡΕΣ

Ένα αποτέλεσμα με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο ανάμεσα σε δύο σχετικά ισοδύναμες ομάδες, δίνει περίπου τιμή 1,10 στην ομάδα που προηγείται αν είναι γηπεδούχος. Στην περίπτωση αυτή αξίζει η κόντρα βάσει των αποδόσεων και ειδικά στην περίπτωση που η προσωπική σας άποψη πριν την έναρξη του αγώνα ήταν υπέρ της ομάδας που βρίσκεται πίσω στο σκορ.


ΣΥΝΟΛΟ ΓΚΟΛ

Στο live betting ο παίκτης πρέπει να γνωρίζει άριστα το ποσοστό των under-over των δύο ομάδων στις οποίες στοιχηματίζει. Ακόμα θα πρέπει να ξέρει τα γκολ που σημειώνουν εντός και εκτός έδρας, αλλά και τον αριθμό των γκολ που πετυχαίνουν σε κάθε ημίχρονο ή ακόμα και ανά τέταρτο του 90λέπτου.


ΚΑΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Ομάδα που έχει κακή ψυχολογία πριν τον αγώνα, είναι επικίνδυνη για ανατροπή στην περίπτωση που προηγηθεί. Για τον ίδιο λόγο δεν παίζουμε στο live ομάδα που βρίσκεται πίσω στο σκορ και το κλίμα πριν τον αγώνα δεν ήταν καλό στις τάξεις της.


ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Για να παίξουμε σωστά στο live θα πρέπει να παρακολουθούμε τον αγώνα από την τηλεόραση, ώστε να γνωρίζουμε τις αλλαγές και το πώς παίζει η κάθε ομάδα. Αν παίζετε τυφλά, πρέπει να γνωρίζετε ότι οι μπουκ διαθέτουν δορυφορικά πιάτα και παρακολουθούν ζωντανά τα παιχνίδια για τα οποία προσφέρουν live στοιχήματα..





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου