Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Προτάσεις 17/9/2013

Αυλαία στους ομίλους του Champions League, σήμερα. Το ελληνικό ενδιαφέρον είναι έντονο, καθώς ο Ολυμπιακός συμμετέχει στον 3ο όμιλο, που κάλλιστα μπορεί να χαρακτηρισθεί ο πιό ανοικτός για την διεκδίκηση των δύο θέσεων που οδηγούν στην επόμενη φάση.

Οι πρωταθλητές, έχουν την ευκαιρία να μπουν με θετικό πρόσημο στην διοργάνωση, αφού θα φιλοξενήσουν, αύριο, την Παρί Σεν Ζερμέν. Μία ομάδα που διαθέτει πληθώρα πολύ καλών ποδοσφαιριστών, αλλά σε καμμία περίπτωση δεν έχει αποκτήσει την απαιτούμενη ομοιογένεια και κατά συνέπεια σταθερότητα στις εμφανίσεις της.

Ασφαλώς οι Γάλλοι είναι το φαβορί, κάτω από φυσιολογικές συνθήκες και με βάση τα αγωνιστικά δεδομένα, όμως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν την δυνατότητα να πάρουν θετικό αποτέλεσμα.


Στον άλλο αγώνα του 3ου ομίλου, η Μπενφίκα, που ψάχνει να βρει τα «πατήματα» της, θα υποδεχθεί την Αντερλεχτ, σε μία ανοικτή αναμέτρηση με τους «αετούς της Λισαβόνας» να έχουν ελαφρύ προβάδισμα.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μπάγερν, ξεκινά την υπεράσπιση του τίτλου υποδεχόμενη στο Μόναχο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τον Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ να είναι μόνος αμυντικός μέσος, αν ξεπεράσει τον τραυματισμό του, αλλιώς ίσως δούμε σε αυτόν τον ρόλο πάλι τον Φίλιπ Λαμ.


Το πιο ενδιαφέρον ματς της βραδιάς διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη, όπου η Γαλατάσαραϊ φιλοξενεί την Ρεάλ Μαδρίτης για την 2ο όμιλο.
Ο Κάρλο Αντσελότι αποκάλυψε ότι θα ξεκινήσει για πρώτη φορά ο Κασίγιας στο τέρμα, διότι είναι πιο έμπειρος από τον Ντιέγκο Λόπεθ στην διοργάνωση.

Στον πρώτο όμιλο, όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει την Λεβερκούζεν και η Σοθιεδάδ την Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Το πρόγραμμα, έχει ως εξής (21:45):

Group A
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λεβερκούζεν (Novasports 7)
Σοθιεδάδ - Σαχτάρ
Group B
Γαλατάσαραϊ - Ρεάλ (Novasports 1)
Κοπεγχάγη - Γιουβέντους
Group C
Ολυμπιακός - Παρί Σεν-Ζερμέν (Novasports 2)
Μπενφίκα - Άντερλεχτ (Novasports 3)

Group D

Μπάγερν - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Βικτόρια Πλζεν - Μάντσεστερ Σίτι








ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ:






101. ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ        2  1.60
106. ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ                              1  1.40
107. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ       over   1.80









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου