Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Ατζαγκούν «Χ»άρισε τον βαθμό στον ΠΑΟ μέσα στα Χανιά

Όπως με τη Βέροια (2-2) και τον Αστέρα Τρίπολης (1-1), ο Πλατανιάς προηγήθηκε και κόντρα στον Παναθηναϊκό με γκολ του Ναζλίδη στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, αλλά τελικά ο Ατζαγκούν ισοφάρισε (1-1) στο 82' και για να χαρίσει στην ομάδα του τον βαθμό μέσα στα Χανιά, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Οι γηπεδούχοι έκαναν το 4Χ4 στις ισοπαλίες, έμειναν αήττητοι, ενώ οι «πράσινοι» έκαναν το 2Χ2, μετά το 1-1 με τη Βέροια στο «Απόστολος Νικολαΐδης».


Ο Παναθηναϊκός έμεινε για τρίτο διαδοχικό ματς χωρίς «τρίποντο» (έχει και μία ήττα από τον Πανιώνιο) και δείχνει να έχει σοβαρότατο πρόβλημα, τόσο στην άμυνα (σ.σ. ιδιαίτερα στα στημένα), αλλά και στον τομέα της ανάπτυξης. Η βελτίωση για την οποία μιλούσε ο Γιάννης Αναστασίου στη διακοπή του πρωταθλήματος, μετά τις μεταγραφές που έγιναν, δεν ήρθε σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά όπως υποστηρίζουν στο τριφύλλι «μετράνε οι βαθμοί...».

Στα πρώτα 45 λεπτά δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο. Οι γηπεδούχοι είχαν μεν περισσότερες τελικές προσπάθειες (6 έναντι 3 των «πρασίνων»), αλλά δεν απείλησαν ουσιαστικά την εστία του Καπίνο. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού προσπαθούσαν να πιέσουν τους αντιπάλους τους και στο 33΄ μετά την ωραία σέντρα του Μαρινάκη, ο Μπεργκ απέτυχε να πιάσει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι.

Όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πήγαιναν ισόπαλες χωρίς τέρματα στα αποδυτήρια. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως, από το κόρνερ του Ράφαελ και τη λάθος εκτίμηση της μπάλας από τον Καπίνο, ο Ναζλίδης με κεφαλιά πέτυχε το 1-0 κι έδωσε προβάδισμα στον Πλατανιά.

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Παναθηναϊκού έδειξαν διάθεση να πιέσουν για να φτάσουν γρήγορα στην ισοφάριση, ωστόσο, εάν εξαιρέσει κανείς τα πρώτα 10 λεπτά όπου κέρδισαν δύο κόρνερ, στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν πλήρως το παιχνίδι.

Ήταν αυτοί, μάλιστα, που στο 72΄ πλησίασαν στο γκολ με το σουτ του Γουνδουλάκη, αλλά αυτή την φορά ο Καπίνο ήταν στη σωστή θέση κι απομάκρυνε. Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Τόρες στο 77΄ για να «καθαρίσει» το παιχνίδι, με τους «πράσινους» να... απέχουν από τον αγωνιστικό χώρο.

Κόντρα στη ροή του αγώνα ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε στο 82΄ με πλασέ του Ατζαγκούν στην άδεια εστία, ενώ προηγήθηκε σέντρα του Μαρινάκη και απόκρουση του Γιωργαλλίδη στην κεφαλιά του Ρισβάνη.

Διαιτητής: Γ. Κομίνης

Κίτρινες:
Μπέλιτς, Τόρες, Ράφαελ - Ζέκα, Τριανταφυλλόπουλος, Πράνιτς, Λαγός

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γιωργαλλίδης, Φαΐσκα, Ιντζίδης, Φερνάντες, Ράφαελ, Σιώπης, Τετέ, Μπέλιτς (60΄ Αγκιλέρα), Ναζλίδης (46΄ Μοράλ), Γουνδουλάκης (89΄ Πόποβιτς), Τόρες.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου):
Καπίνο, Μαρινάκης, Νάνο, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Αμπεΐντ, Ρισβάνης, Ζέκα (71΄ Ατζαγκούν), Ντίνας (58΄ Μπαϊράμι), Πράνιτς (80΄ Καρέλης), Μπεργκ.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου