Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

"Τρέλα" στη Νάπολι για το ματς με... Σασουόλο

Το σούπερ ξεκίνημα της Νάπολι στη φετινή Serie A έχει προκαλέσει παροξυσμό στους οπαδούς της, που είναι κοντά στο να κάνουν sold out στο ματς πρωταθλήματος με Σασουόλο.

Ήταν να μη γίνει η αρχή... Με τη Νάπολι να μετράει "4 στα 4" στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και να προέρχεται από τη σπουδαία νίκη στο "Σαν Σίρο" επί της Μίλαν (πρώτη μετά από 27 χρόνια), οι οπαδοί της ετοιμάζονται να δημιουργήσουν μία αποθεωτική ατμόσφαιρα για τους παίκτες το βράδυ της Τετάρτης.

Όπως αναφέρει με σημερινό της δημοσίευμα η "Corriere dello Sport", το "Σαν Πάολο" θα είναι σχεδόν κατάμεστο για την αποψινή αναμέτρηση με τη Σασουόλο, με 60.000 οπαδούς να δηλώνουν "παρών" στις εξέδρες για να στηρίξουν την ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ.

Στην αρθρόα προσέλευση του κόσμου έχει βοηθήσει σημαντικά και το κόστος των εισιτηριών (6 ευρώ τα φθηνότερα και 40 τα ακριβότερα στη θύρα των επισήμων), με το νούμερο αυτό να φαντάζει μάλιστα ακόμα πιο εντυπωσιακό αν αναλογιστεί κανείς πως η νεοφώτιστη Σασουόλο όχι μόνο δεν είναι "εμπορικό" όνομα αλλά κουβαλάει στις πλάτες της και το 0-7 της Κυριακής από την Ίντερ.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου