Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Η «αυτοκτονία» του αιώνα από τον Άρη!

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ 4-3    


Η πλέον απίστευτη ανατροπή και ένα από τα πιο τρελά ματς που έχουμε δει στην Super League τα τελευταία χρόνια διεξήχθη στην Λιβαδειά Ο Αρης μπορεί πλέον να αυτοχαρακτηρίζεται ως άξιος της μοίρας του αφού κατάφερε να χάσει μέσα από τα χέρια του μια μεγάλη νίκη, δεχόμενος μέσα σε δέκα λεπτά τρία γκολ!

Στο 82΄νικούσε 3-1 με το γκολ του Μανιά και κατάφερε να χάσει με 4-3 ένα ματς του οποίου την εξέλιξη ήταν δύσκολο να την παρακολουθήσει κάποιος.

Οι “κίτρινοι” με αρκετά από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα στην συνθεσή τους, κατάφεραν να προηγηθούν 0-2 με δυο προσωπικά τέρματα του Μπακασέτα ο οποίος στο ντεμπούτο του με τα χρώματα του Αρη παραλίγο να χριστεί πρωταγωνιστής.

Οι γηπεδούχοι απο κει και μετά αντέδρασαν και παρά την φαινομενικά ανορθόδοξη αλλαγή του Καραγεωργίου (Ιντζίδης αντί Ροτζέριο), κατάφεραν αρχικά να μειώσουν με τον Κώτσιο και παρά το τρίτο γκολ του Αρη με τον Μανιά στο 82΄, να πετύχουν τρία σερί τέρματα με Ιντζίδη, Κώτσιο και Βαρέλα, υπογράφοντας το πιο τρελό σενάριο και σπρώχνοντας τον Αρη ακόμα πιο κοντά στον γκρεμό!
Η «αυτοκτονία» του αιώνα από τον Άρη! (vds+pics)

ΣΚΟΡΕΡ: 64΄, 86΄Κώτσιος, 84΄ Ιντζίδης, 90' +5' Βαρέλα – 30΄, 48΄ Μπακασέτας, 82΄Μανιάς
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιωαννίδης (Αργολίδας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 32΄Ροτζέριο, 68΄ Καπό, 79΄Πετράτζι – 13΄Μπουγαϊδης, 24΄Αγκάνθο, 51΄Γιαννίτσης, 69΄Σουνάς, 70΄Βλάχος, 82΄Μανιάς, 90' +3' Γουναρίδης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 77΄Μπουγαϊδης


ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ν. Καραγεωργίου): Πζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Γεωργίου (80' Γιάντσης), Κώτσιος, Χαραλάμπους, Κονέ, Πετράτζι (80΄Βαρέλα), Ορτέγκα, Ροτζέριο (74΄Ιντζίδης), Λυγογιάννης, Καπό

ΑΡΗΣ (Σ. Παπαδόπουλος): Γουναρίδης, Βλάχος, Τσουμάνης, Μπουγαΐδης, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Καμινιώτης, Σουνάς (70΄Ηρακλής), Μπακασέτας (79' Κύργιας), Μανιάς, Αγκάνθο (46΄Τάτος)





ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου