Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Προτάσεις - Κυριακή 5/2/2012

Με πολλά σπουδαία παιχνίδια συνεχίζεται η αγωνιστική δράση των ομάδων.

Φυσικά ξεχωρίζει το Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Αγγλία, αλλά πέρα από αυτό υπάρχουν σπουδαία παιχνίδια σε όλα τα μήκη της Ευρώπης. Ενδεικτικά αναφλερω...

Ατλέτικο Μαδρίτης - Βαλένθια,  Μαρσέιγ - Λυών, Μίλαν - Νάπολι, Φενέρμπατσε - Μπεσίκτας  και πολλά άλλα...

Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχάσουμε και το δικό μας, ανάμεσα σε Π.Α.Ο.Κ. και Ολυμπιακό, που ύστερα από τη χθεσινή γκέλα του Παναθηναικού, αποκτά ιδιαίτερη σημασία.






Ας δούμε, όμως με μια σειρά κάποιες επιλογές για σήμερα...


Θα ξεκινήσω με Τούμπα... Π.Α.Ο.Κ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, λοιπόν, σε ένα παιχνίδι, που πέρα την εξαιρετική ατμόσφαιρα που θα μας χαρίσει, έχει και έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Κυρίως, βέβαια, για την πλευρά του Ολυμπιακού, μιας και ο Π.Α.Ο.Κ. είναι αρκετά πίσω για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Η χθεσινή ήττα -έκπληξη- του Παναθηναικού στη Λειβαδιά, έβαλε φωτιά στην κορυφή. Πλέον με νίκη οι ερυθρόλευκοι, μειώνουν τη διαφορά και πάνε στα ντέρμπι σε άλλο αέρα. Και για να λέμε και την αλήθεια, αν θέλει ο Ολυμπιακός να πάρει το πρωτάθλημα, πρέπει να δείξει πως είναι ικανός να χτυπήσει τέτοια παιχνίδια και όχι μόνο να περιμένει γκέλες από τους αντιπάλους του. Από τη μεριά του ο Π.Α.Ο.Κ. με τα γνωστά προβλήματα, αλλά θέλει μια μεγάλη νίκη για να ζεστάνει τον κόσμο του. Θα αποφύγω κάποιο σημείο για το παιχνίδι και θα πάω με το καλοπληρωμένο over στο 2.10, μιας και θεωρώ ότι οι δυο ομάδες θα παίξουν ανοικτό ποδόσφαιρο.

ΤΣΕΛΣΙ - ΜΑΝΤΣΕΤΣΕΡ ΓΙΟΥΝ. Στο κυνήγι της Σίτι η Γιουνάιτεντ. Όχι πως η Τσέλσι θα χαριστεί, έχει κι αυτή τους λόγους της να χτυπήσει  το παιχνίδι. Όμως, όπως και να το κάνουμε η Μάντσεστερ έχει το πάνω χέρι. Κάτι οι απουσίες της Τσέλσι και κάτι ο τρόπος της Γιουνάιτεντ να παίρνει φέτος τα μεγάλα παιχνίδια, δίνουν στους φιλοξενούμενους ένα μικρό προβάδισμα για το σημερινό παιχνίδι. Θα προτιμήσω να μην πάρω ρίσκο για κάποιο σημείο σε αυτό το παιχνίδι και να κινηθώ ψάχνοντας τα γκολ και το over σε απόδοση 1.70.

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ - ΤΑΡΑΓΟΝΑ. Μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας διαθέτουν οι γηπεδούχοι. Είναι, όπως έχουμε ξαναγράψει και στο παρελθόν ένα από τα φαβορί για την άνοδο στην Πριμέρα. Βέβαια, στόχος τους είναι να πάρουν την απ'ευθείας άνοδο που δίνουν οι δυο πρώτες θέσεις, αποφεύγοντας τη διαδικασία των πλέι-οφ. Με δεδομένες και τις χθεσινές νίκες των έταιρων διεκδικητών, η νίκη σήμερα είναι μονόδρομος για τους γηπεδούχους. Η σημερινή αντίπαλος, Ταραγόνα, θα παλέψει για τη σωτηρία της, αλλά πλέον τα περιθώρια έχουν στενέψει. Στο 1.40 ο άσος.



ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

Π.Α.Ο.Κ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ             over  2.10
ΤΣΕΛΣΙ - ΜΑΝΤΣΕΤΣΕΡ ΓΙΟΥΝ.   over  1.70
ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ - ΤΑΡΑΓΟΝΑ              1   1.40



άλλες επιλογές

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ    over   1.70
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ   1   2.35
ΞΑΝΘΗ - ΑΡΗΣ              Χ2   2.90/2.90
ΓΚΑΝΑ - ΤΥΝΗΣΙΑ           1   1.85
ΜΑΡΣΕΙΓ - ΛΥΩΝ            over  1.85
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡ. - ΒΑΛΕΝΘΙΑ    over  1.80

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου