Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Τζογαδόρος ξοδεύει 150.000 ευρώ σε σαμπάνιες

Έτσι πανηγυρίζεις το τεράστιο χρηματικό έπαθλο στο πόκερ που μόλις κέρδισες!


Για τους περισσότερους, η ημερομηνία 12/12/12 ήταν απλώς ένα σχετικά ενδιαφέρον θέμα συζήτησης.

Για τον τζογαδόρο μας ωστόσο, που συγκρίνει τον εαυτό του με τον λογοτεχνικό χαρακτήρα Christian Grey του μπεστ-σέλερ βιβλίου «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι», ήταν η απόλυτη μέρα για να ξοδέψει μια μικρή περιουσία σε σαμπάνιες!

Ο Dexter Koh δαπάνησε λοιπόν το αστρονομικό ποσό των 121.060,50 λιρών (149.243,48 ευρώ) σε σαμπάνιες στο VIP νυχτερινό κέντρο Aura nightclub στο Mayfair, έπειτα από μια ιδιαιτέρως επικερδή για τον ίδιο βραδιά πόκερ.

Η τύχη του στο καζίνο συνοδεύτηκε από μια βραδιά σπατάλης, όταν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα δήλωνε στο Twitter ότι είχε μόλις κερδίσει 6ψηφιο χρηματικό ποσό σε τραπέζι του πόκερ.


Ο Koh ανέβασε αργότερα στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο την απόδειξη του club, καθώς και μια σειρά φωτογραφιών από μπουκάλια σαμπάνιας.

Ο 30χρονος παίκτης του πόκερ από το ανατολικό Λονδίνο αφιέρωσε τη βραδιά κραιπάλης στη νίκη του, ενώ πόσταρε και φωτογραφία από την έξοδό του με το μέλος των Ρussycat Dolls, Ashley Roberts.


Κι όταν είδε τον παχυλό λογαριασμό, περιορίστηκε να τουιτάρει: «Ωχ! Αυτό πόνεσε. Τι να πεις, εύκολα έρχονται, εύκολα φεύγουν»...



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου