Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Πέθανε για ένα στοίχημα - Ηπιε δύο μπουκάλια ουίσκι μονορούφι μέσα σε 20 λεπτά

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αιανής Κοζάνης από την είδηση πως 40χρονος πέθανε στην προσπάθειά του να πιει δυο ολόκληρα μπουκάλια ουίσκει σε χρόνο ρεκόρ για να κερδίσει ένα στοίχημα.

Ολα ξεκίνησαν όταν μια παρέα έβαλε ένα στοίχημα για το ποιος θα μπορέσει να πιει πιο γρήγορα είνα ολόκληρο μπουκάλι ουίσκι. Ενα ένα τα μέλη της παρέας άρχισαν να υποχωρούν. Ο μόνος που συνέχισε ήταν ο 40χρονος ο οποίος είχε καταφέρει μέσα σε 20 λεπτά της ώρας να πιει δύο ολόκληρα μπουκάλια ουίσκι. Λίγο αργότερα αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του.

Ο 40χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο ιατροδικαστής Γιάννη Φούντας μιλώντας στο Kozanimedia ο άτυχος άνδρας είχε προβλήματα με την καρδιά του το οποίο ίσως δε γνώριζε, σημειώνοντας πως «επιβαρύνεται ο οργανισμός από μεγάλη ποσότητα αλκοόλ».

Ο ίδιος προσέθεσε πως φως στα αίτια του θανάτου θα ρίξει η τοξικολογική εξέταση, μετά και τη λήξη όλων των στοιχείων, με τον κ. Φούντα να λέει πως «δε μπορούμε να γνωρίζουμε τι συνέβη και εάν έφτασε στα όρια του αλκοολικού κώματος. Φαίνεται να είχε τις αισθήσεις του. Πάντως μεγάλη ποσότητα αλκοόλ μπορεί να οδηγήσει και στο θάνατο».





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου