Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Είναι αληθινά τα προγνωστικά επί πληρωμή;

Ο κόσμος του στοιχήματος είναι άγριος, σαν να μπαίνει κάποιος πρώτη φορά στη ζούγκλα. Μεγάλη ποικιλία αθλημάτων, διαφορετικά είδη στοιχημάτων, μπόνους, εκατοντάδες συνδυασμοί, όλα αυτά προκαλούν σίγουρα μεγάλη ανασφάλεια και ένα σχετικός σοκ στους νέους παίκτες. Με αυτά τα δεδομένα, είναι λογικό το ανθρώπινο ένστικτο να αναζητά κάποια βοήθεια.


Προγνωστικά επί πληρωμή

Δεν είναι λίγοι οι νέοι παίκτες του στοιχήματος οι οποίοι έχουν την εντύπωση ότι το στοίχημα είναι εύκολη υπόθεση και πως υπάρχουν τόσοι πολλοί πλούσιοι, οι οποίοι ζουν και κάνουν την περιουσία τους απλά προβλέποντας το νικητή στις αθλητικές αναμετρήσεις. Αυτό φυσικά είναι ανακριβές, καθώς μόνο το 2% όσων ασχολούνται με το στοίχημα έχουν πραγματικά κέρδος μακροπρόθεσμα.


Αυτό το γεγονός κάνει πολλούς να αναζητήσουν «κορυφαίες υπηρεσίες προγνωστικών». Ενδεχομένως οι πιο ελκυστικές από αυτές τις υπηρεσίες είναι εκείνες που προσφέρουν προγνωστικά σε μεγάλες αποδόσεις και σε πολύ χαμηλές τιμές. Σε τέτοιες περιπτώσεις η καρδιά του αρχάριου χτυπά πιο δυνατά, πιστεύοντας ότι έχει πραγματικά ανακαλύψει θησαυρό. Ωστόσο, το όνειρο καταρρίπτεται από τη στιγμή που το μόνο που καταφέρνει να κάνει ο παίκτης είναι να χάσει τα λεφτά του. Ας το κάνουμε πιο σαφές. Υπάρχουν οι επαγγελματίες εκείνοι του στοιχήματος οι οποίοι πωλούν τη σκληρή δουλειά τους. Εάν πληρώσετε για τις υπηρεσίες που προσφέρουν, θα πρέπει να το δείτε σαν μακροχρόνια επένδυση και να ακολουθήσετε με θρησκευτική ευλάβεια ένα ετήσιο πρόγραμμα (καλύτερα να μην ακολουθήσετε απλά ένα εβδομαδιαίο ή μηνιαίο πρόγραμμα. Αν πράξετε κάτι τέτοιο, θα έχετε σίγουρα κέρδος ή στην αντίθετη περίπτωση επιστροφή των χρημάτων σας.

Ανακαλύπτοντας τους απατεώνες

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να εντοπίσετε τους απατεώνες. Όλοι έχουν στατιστικά αναφορικά με το ιστορικό των προηγούμενων στοιχημάτων τους. Στην περίπτωση που υποστηρίζουν πως μονίμως έχουν κέρδος της τάξης του 80-90%, καλύτερα είναι να κάνετε μεταβολή και να μην ξανακοιτάξετε ποτέ πίσω σας. Αυτό το αναφέρουμε γιατί σε γενικές γραμμές ένα κέρδος επένδυσης (ROI -return on investment) της τάξης του 10% μακροχρόνια θεωρείται πολύ προσοδοφόρα στο στοίχημα. Ένα ποσοστό που κυμαίνεται στο 10-20% φανερώνει πως κάποιος είναι διάνυα στο στοίχημα, ενώ ξεχάστε τα μεγαλύτερα ποσοστά, δεν υπάρχουν πραγματικά.


Μια άλλη μέθοδος είναι να ελέγχουμε τις αποδόσεις των παιχνιδιών που προσφέρονται. Εάν ο μέσος όρος αποδόσεων είναι μεγαλύτερος από 3.00, τότε να είστε βέβαιοι πως κάτι σίγουρα δεν πάει καλά. Επιπλέον, σε μια σωστή υπηρεσία προσφοράς προγνωστικών επί πληρωμή, ο επαγγελματίας φροντίζει να σας επιστρέψει τα χρήματά σας στην περίπτωση που τα προγνωστικά έχουν τελικά αρνητική έκβαση, την ώρα που ο απατεώνας, το μόνο που θα σας προσφέρει είναι μια δωρεάν ανανέωση της υπηρεσίας για μια ακόμα περίοδο, αλλά δεν θα γίνει καμία αναφορά σχετικά με επιστροφή χρημάτων.


Κάντε μια έρευνα σχετικά με τη φήμη κάποιων ιστοσελίδων προγνωστικών επί πληρωμή και προσπαθήστε να αποφύγετε εκείνους που υπερτονίζουν το πόσο καλοί είναι. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν όσοι αναφέρουν σχετικά με σίγουρα στοιχήματα, 100% επιτυχίες, εσωτερικές πληροφορίες και στημένους αγώνες… Μπορεί να ακούγονται πολύ δελεαστικά όλα αυτά, αλλά εσείς θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε σαν σκουπίδια και να μην δίνεται καθόλου σημασία. Εάν υπόσχονται αποδόσεις στο 30.00, τότε τι πιο φυσικό από το να έπαιζαν οι ίδιοι τους αγώνες και να γίνονταν πάμπλουτοι. Δεν θα έχαναν το χρόνο τους προσπαθώντας να πουλήσουν πληροφορίες για 30 και 50 ευρώ.



Τόσο απλά…



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου