Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Διαδικτυακό στοίχημα στην Πολωνία από την Intralot

Η θυγατρική της Intralot στην Πολωνία, Totolotek, ξεκίνησε τη λειτουργία του διαδικτυακού στοιχήματος στη χώρα στις 23 Οκτωβρίου 2013, σε συνέχεια της 6ετούς άδειας που έλαβε φέτος τον Ιούλιο από το πολωνικό Υπουργείο Οικονομικών.

Η Totolotek σε συνεργασία με την Intralot  Interactive έχει αναπτύξει και προσφέρει στους Πολωνούς παίκτες ένα χαρτοφυλάκιο διαδικτυακών παιχνιδιών που περιλαμβάνει αθλητικό στοίχημα προκαθορισμένης απόδοσης, αμοιβαίο στοίχημα επί αθλητικών γεγονότων μέσω διαδικτύου και Ζωντανό Στοίχημα (Live Betting).


Στα μελλοντικά σχέδια της Totolotek, όσον αφορά στον εμπλουτισμό του χαρτοφυλακίου διαδικτυακών προϊόντων της, περιλαμβάνεται η ανάπτυξη εφαρμογής, που θα επιτρέπει στους παίκτες να συμμετέχουν στα παραπάνω παιχνίδια μέσω του κινητού τηλεφώνου τους.

H Totolotek, δραστηριοποιείται στην πολωνική αγορά τυχερών παιχνιδιών, από το 1992.  Το 2005 εξαγοράσθηκε από την ελληνική εταιρεία και σήμερα αριθμεί 400 σημεία πώλησης σε όλη τη χώρα. Η ανάπτυξη της Totolotek έχει οδηγήσει στη δημιουργία και τη διατήρηση περισσότερων από 1.000 θέσεων εργασίας.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου