Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Τα 5 πιο ακραία prop bets παικτών

Τα prop bets είναι ένας ακόμη τρόπος για να ανέβει η αδρεναλίνη και να ξεφύγει ο κόσμος από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Θέτουν στόχους και πολλές φορές κινδυνεύει η ζωή τους. Οι παίκτες του πόκερ και γενικότερα της βιομηχανίας του τζόγου αρέσκονται στα τρελά prop bets, τα 5 πιο ακραία φιλοξενούνται στο παρόν άρθρο.


5. Το στοίχημα στο μπάνιο

Ο Andrew Robl στοιχημάτισε με τον φίλο του Jay Kwik, ότι ο τελευταίος δεν θα μπορεί να ζήσει σε ένα μπάνιο για 30 ημέρες. Στα πλαίσια του στοιχήματος ο Kwik δεν θα είχε κάποιον υπολογιστή ούτε επαφή με φίλους.

Αν και φάνηκε πολύ δύσκολο, ο Jay Kwik, τα κατάφερε με ιδιαίτερη ευκολία και φήμες λένε ότι τέσσερις ημέρες πριν ολοκληρωθεί το prop bet o Robl το εξαγόρασε για $40.000.


4. Ο Amarillo Slim "τα βάζει" με άλογο σε αγώνα δρόμου.
Ο Amarillo ήταν γνωστός για τα τρελά στοιχήματα που έβαζε κατά καιρούς. Αντιμετώπισε έναν πρωταθλητή του τέννις σε τραπέζι ping pong με τηγάνια αντί για ρακέτες και τον κέρδισε. Αργότερα έπαιζε τέννις με μπουκάλια αναψυκτικών ενώ δοκίμασε να παίξει golf με σφυρί ξυλουργού.

Ωστόσο το πιο ακραίο στοίχημα ήρθε όταν προκάλεσε ένα άλογο αγώνων σε διαγωνισμό 100 μέτρων ενώ αυτός ήταν με τα πόδια. "Κανείς δεν είπε ότι τα 100 μέτρα θα ήταν σε ευθεία γραμμή." Οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να κάνουν 50 μέτρα στην ευθεία και μετά να επιστρέψουν. Ο αναβάτης του αλόγου μέχρι να καταφέρει στα πρώτα 50 μέτρα να σταματήσει το άλογο και να αρχίσει την διαδικασία επιστροφής, ο Amarillo είχε ήδη επιστρέψει.


3. Ο Ted Forrest χάνει 22 κιλά
Αναμφίβολα αυτό ήταν ένα από τα πιο ακραία στοιχήματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Υπήρχε μάλιστα η πιθανότητα ο πρωταγωνιστής να χάσει τη ζωή του.

Το 2007 ο Matusow κέρδισε $100.000 από τον Forrest χάνοντας 30 κιλά μέσα σε ένα χρόνο. Το 2010 ο Forrest πέρασε στην αντεπίθεση και είπε πως θα χάσει σχεδόν 22 κιλά μέσα σε δύο μήνες. Τελικά ο Forrest τα κατάφερε για να κερδίσει $2 εκατομμύρια από τον Matusow.


2. Ο Ashton Griffin έτρεξε 112 χιλιόμετρα σε μία ημέρα

Ένα ακόμα στοίχημα που θα μπορούσε να είχε σκοτώσει τον πρωταγωνιστή του ήταν αυτό με τον Griffin.

Οι Justin Smith και Hasseb Quereshi έδωσαν 3 προς 1 στον Griffin ότι δεν μπορεί να τρέξει 112 χιλιόμετρα μέσα σε μία ημέρα. Για να κάνουν πιο δύσκολο το στοίχημα ο Griffin θα ερχόταν από hangover με πολύ λίγο ύπνο.

Όλοι ανησύχησαν για την υγεία του Griffin και μάλιστα οι γονείς του ταξίδεψαν μέχρι το σπίτι του από άλλη πολιτεία για να του αλλάξουν γνώμη. Ο Griffin όμως ήταν σίγουρος ότι θα τα καταφέρει, κάτι που έγινε 23 ώρες και 15 λεπτά αργότερα, κερδίζοντας έτσι $350.000.


1. Το στοίχημα με το στήθος
Ο τζογαδόρος Brian Zembic λατρεύει τη δράση και δεν διστάζει να "τσαλακώσει" την εικόνα του για να πετύχει τον σκόπο του. Έτσι έβαλε ένα στοίχημα $100.00 προσθέτοντας σιλικόνη στο στήθος του.

Μετά από μία συζήτηση για την επίδραση του στήθους των γυναικών στην προσοχή που δέχονται από τους άνδρες, δήλωσε ότι και εκείνος μπορεί να έχει αντίστοιχα αποτελέσματα αν έβαζε σιλικόνη. Έτσι έβαλε στήθος, το οποίο και έπρεπε να κρατήσει για 1 ολόκληρο χρόνο.

Όχι μόνο κέρδισε το στοίχημα και $100.000 αλλά κράτησε και το στήθος, απολαμβάνοντας την προσοχή όλων.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου