Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Επτάρα για Ρεάλ!

Κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» απέναντι στη Σεβίλλη διαλύοντας την αντίπαλό της με 7-3!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο απάντησε η Ρεάλ Μαδρίτης στην ήττα της με 2-1 από την Μπαρτσελόνα στο μεγάλο ντέρμπι της Ισπανίας. Αυτό γιατί με την πρώτη ευκαιρία ξέσπασε, διαλύοντας με το εντυπωσιακό 7-3 τη Σεβίλλη στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Ο Μπέιλ μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και με δύο γρήγορα τέρματα (13’, 26’) έδωσε στην ομάδα του προβάδισμα νίκης. Στο 32΄ ο Ρονάλντο με πέναλτι έκανε το 3-0 για να «καθαρίσει» για την ομάδα του. Παρόλα αυτά οι Ανδαλουσιανοί δεν τα παράτησαν και στο 38’ μείωσαν με πέναλτι του Ράκιτιτς, για να έρθει ο Μπακά στο 40’ να μειώσει σε 3-2 και να δώσει άλλο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Στην επανάληψη η «βασίλισσα» καθάρισε το παιχνίδι με τα γκολ των Μπενζεμά (53’) και Ρονάλντο (60’) για να μειώσει ο Ράκιτιτς στο 64’ και λίγο αργότερα να χάσει πέναλτι για το 5-4. Από εκεί και πέρα, η Ρεάλ πέτυχε ακόμα δύο γκολ με τους Ρονάλντο (71’) και Μπενζεμά για το τελικό αποτέλεσμα.

ΡΕΑΛ Μ.: Ντιέγκο Λόπεθ, Αρμπελόα, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Ιγιαραμέντι (65'Τσάμπι Αλόνσο), Κεντίρα (81'Ντι Μαρία), Ίσκο, Μπέιλ, Ρονάλντο, Μπενζεμά.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπέτο, Παρέχα, Καρίσο, Ναβάρο, Φιγκουέιρας, Ράκιτιτς, Μ'Μπιά, Μορένο, Χάιρο, Βιτόλο (82'Ρέγες), Μπακά (62'Γκαμέιρο).











ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου