Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Το... έβλεπε και το έπαιξε ο παππούς- Στοιχημάτισε ότι ο μπέμπης, τότε, εγγονός θα παίξει στην Εθνική και έγινε πλούσιος


Για κάθε ποδοσφαιριστή είναι τιμή η συμμετοχή στην εθνική ομάδα. Για τους γονείς του, η χαρά είναι διπλή. Και για τον παππού; Δεν φουσκώνει μόνο το στήθος του από υπερηφάνεια, αλλά και το πορτοφόλι του από τα μετρητά που κέρδισε! Τουλάχιστον σε ότι αφορά στον παππού του Χάρι Γουίλσον που είχε ποντάρει- κυριολεκτικά- πάνω στον εγγονό του.

Ο Ουαλός έζησε στα 16 του χρόνια την εμπειρία της Εθνικής ομάδας, μπαίνοντας στο παιχνίδι με το Βέλγιο την Τρίτη. Ο παππούς του τον έβλεπε στην τηλεόραση συγκινημένος, τόσο για την επιτυχία, όσο και για την εκπληκτική έμπνευση που είχε πριν χρόνια και θα του αποφέρει 125.000 λίρες!

Όταν ο Γουίλσον ήταν μόλις 18 μηνών, ο παππούς του- Πίτερ Εντουαρντς- αποφάσισε να ποντάρει πάνω στον μικρό. Πήγε σε ένα γραφείο στοιχημάτων και έπαιξε 50 λίρες πως κάποτε το καμάρι της οικογενείας θα φορέσει τη φανέλα της εθνικής ομάδας. Η έμπνευσή του αποδείχθηκε σωστή την Τρίτη.

Ο μικρός μπήκε στην αποστολή της ομάδας και στο 87' μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι. «Ημουν συντετριμμένος γιατί έπρεπε να περιμένω τόση ώρα και είχα αρχίσει να πανικοβάλλομαι γιατί είχαν κάνει ήδη δύο αλλαγές, οπότε πίστεψα ότι δεν θα τα κατάφερνε», παραδέχθηκε ο περήφανος παππούς, που όταν είδε τον Γουίλσον να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο, έβαλε ένα ποτήρι κρασί και χαλάρωσε. «Εννοείται πως ήμουν ένας περήφανος παππούς εκείνη τη στιγμή!», είπε ο Εντουαρντς.

Οσο για το πώς προέκυψε αυτή η έμπνευση όταν ο παίκτης ήταν 18 μηνών, ο παππούς του εξήγησε ότι ακόμη και τότε, πριν καλά- καλά περπατήσει, κυνηγούσε μία μπάλα στο σπίτι. Ο μικρός λοιπόν βοήθησε τον Εντουαρντς να πάρει σύνταξη ένα χρόνο νωρίτερα, αφού δήλωσε πως θα αρχίσει αμέσως να... χαίρεται τις 125.000 λίρες με τη σύζυγό του.





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου