Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Nίκη της Εθνικής με απίστευτο αυτογκόλ - Τρελό δωράκι από τους Σλοβάκους

Τα γενέθλια του Φερνάντος Σάντος ήταν μεν την Πέμπτη, αλλά σίγουρα ο ομοσπονδιακός τεχνικός περίμενε ένα δώρο στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Μπορεί οι παίκτες του να εμφανίστηκαν με... άδεια χέρια στην αναμέτρηση με τη Σλοβακία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά οι προσκεκλημένοι ήταν... κύριοι. Εκαναν δώρο στον Σάντος- και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα- ένα απίστευτο αυτογκόλ που έδωσε τη νίκη στην Ελλάδα (1-0).

Στο 44' η υπερβολική άνεση... έφαγε τον Σλοβάκο τερματοφύλακα που δεν τα υπολόγισε σωστά και είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του μετά το γύρισμα του Σκτρελ. Ετσι μπορεί η Εθνική ομάδα να μην έβγαλε μάτια με την απόδοσή της, αλλά με τη βοήθεια της τύχης παρέμεινε στην πρώτη θέση του ομίλου μαζί με τη Βοσνία η οποία- βέβαια- δεν είχε κανένα πρόβλημα με το Λιχτενστάιν (4-1).

Για την τελευταία αγωνιστική η Ελλάδα υποδέχεται το Λιχτενστάιν και ελπίζει σε θαύμα- στραβοπάτημα των Βόσνιων στη Λιθουανία- προκειμένου να πάρει την απευθείας πρόκριση για τα γήπεδα της Βραζιλίας.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου