Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Πελέ και άλλοι σταρ στην 90λεπτη κλήρωση του Μουντιάλ την Παρασκευή

Η αντίστροφη μέτρηση για την κλήρωση του Μουντιάλ 2014 ξεκίνησε. Η ελληνική ποστολή θα μεταβεί στη Βραζιλία την Τετάρτη, προκειμένου να πάρει μέρος στη διαδικασία της Παρασκευής.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Γιώργος Σαρρής, ο τεχνικός διευθυντής, Τάκης Φύσσας, η διευθύντρια των Εθνικών ομάδων, Άννα Καπάσογλου και ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Μιχάλης Τσαπίδης θα βρεθούν στην Μπαΐα για να εκπροσωπήσουν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Το «παρών» θα δώσει και ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος θα ταξιδέψει από την Πορτογαλία.

Η Εθνική θα μάθει τα ονόματα των τριών αντιπάλων της, τις πόλεις που θα αγωνιστεί και αμέσως μετά, το τεχνικό επιτελείο θα κλείσει το προπονητικό κέντρο και το ξενοδοχείο όπου θα εγκατασταθεί η αποστολή. Ανάλογα με την κλήρωση, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα έχει για «βάση» είτε το Σάο Πάολο ή είτε το Σαλβαδόρ.

Ο Πελέ και άλλοι βετεράνοι σταρ στην κλήρωση

Ο θρυλικός Πελέ θα έχει παρουσία έκπληξη στην κλήρωση της Α' φάσης του Μουντιάλ, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή στην Μπαϊα. Στην κληρωτίδα θα είναι οι 32 εθνικές ομάδες, οι οποίες θα χωριστούν σε τέσσερα γκρουπ δυναμικότητας. Σύμφωνα με την οργανωτική επιτροπή του παγκοσμίου κυπέλλου παρών στην κλήρωση θα είναι και ο 73χρονος «μάγος», ο οποίος θα έχει παρουσία έκπληξη στην εκδήλωση, που θα διαρκέσει όσο ένας αγώνας (90 λεπτά).

Επίσης στην εκδήλωση της κλήρωσης θα συμμετάσχουν κι άλλες οκτώ μεγάλες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες, ένας από κάθε χώρα που έχει κατακτήσει το τρόπαιο. Πρόκειται για τους: Καφού (Βραζιλία), Λόταρ Ματέους (Γερμανία), Ζινεντίν Ζιντάν (Γαλλία), Αλσίντες Τσίγια (Ουρουγουάη), Τζεφ Χαρστ (Αγγλία), Μάριο Κέμπες (Αργεντινή), Φάμπιο Καναβάρο (Ιταλία) και Φερνάντο Ιέρο (Ισπανία).



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου