Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Η κλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Η Ελλάδα απέφυγε μεγαθήριο τύπου Βραζιλία, Αργεντινή, Γερμανία ή Ισπανία αλλά η κλήρωση της τελικής φάσης του Mundial του 2014 θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη…



Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κληρώθηκε στον Γ' όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου και θα αντιμετωπίσει την Κολομβία, την Ακτή Ελαφαντοστού και την Ιαπωνία.
Αναμφισβήτητα, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι χειρότερα, αλλά σίγουρα θα μπορούσαν και καλύτερα, με δεδομένο του πώς είχαν δημιουργηθεί τα γκρουπ μέχρι την στιγμή που βγήκε το μπαλάκι της Εθνικής μας.



Το δεδομένο είναι ότι από το πρώτο γκρουπ η Ελλάδα θα προτιμούσε την Ελβετία, αλλά και πάλι δεν λέει «όχι» στην Κολομβία, αλλά από το δεύτερο γκρουπ η Ακτή Ελεφαντοστού ήταν από τα χειρότερα που θα μπορούσαν να μας τύχουν.

Οσον αφορά στην Ιαπωνία, είναι μια έμπειρη ομάδα, με εντελώς διαφορετικό στυλ παιχνιδιού από την Εθνική μας ομάδα με πολλούς παίκτες που κάνουν καριέρα στην Ευρώπη.

Η Ελλάσδα ξεκινάει τις υποχρεώσεις στις 14 Ιουνίου με αντίπαλο την Κολομβία στις 19:00, ακολουθεί τα ξημερώματα της 20ής του μήνα (01:00) η Ιαπωνία και στις 24 ολοκληρώνει με την Ακτή Ελεφαντοστού στις 23:00. Το καλό για την Εθνική είναι πως θα διανύσει τα λιγότερα χιλιόμετρα απ' όλες σχεδόν τις ομάδες...


Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στο Μπέλο Οριζόντε, ακολουθεί το Νατάλ και καταλήγει στη Φορτζαλέζα, αποστάσεις κοντινές σχετικά με το πρόγραμμα άλλων ομάδων.


Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της διοργάνωσης ΕΔΩ



Αναλυτικά οι όμιλοι του Μουντιάλ


1ος όμιλος 
Βραζιλία
Κροατία
Μεξικό
Καμερούν

2ος όμιλος
Ισπανία
Ολλανδία
Χιλή
Αυστραλία

3ος όμιλος
Κολομβία
Ελλάδα
Ακτή Ελαφαντοστού
Ιαπωνία

4ος όμιλος
Ουρουγουάη
Κόστα Ρίκα
Αγγλία
Ιταλία

5ος όμιλος
Ελβετία
Εκουαδόρ
Γαλλία
Ονδούρα

6ος όμιλος
Αργεντινή
Βοσνία
Ιράν
Νιγηρία

7ος όμιλος
Γερμανία
Πορτογαλία
Γκάνα
ΗΠΑ

8ος όμιλος
Βέλγιο
Αλγερία
Ρωσία
Νότιος Κορέα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου