Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Το πρώτο γκολ του Ιμπαγάσα

Στις 22 Δεκεμβρίου του 2010 ο Ολυμπιακός νικά στην Τρίπολη 1-0 τον Αστέρα και προκρίνεται στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι «ερυθρόλευκοι» τελείωσαν με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις τους για το 2010 έπειτα από το γκολ που πέτυχε ο Αργεντινός στο 86΄ της αναμέτρησης. Οι Πειραιώτες αν και αγωνίστηκαν με σοβαρότητα, έχασαν πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουν, ενώ έμειναν με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Μέλμπεργκ με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 78’. Ωστόσο οι γηπεδούχοι ούτε όταν έπαιζαν με παίκτη περισσότερο μπόρεσαν να γίνουν απειλητικοί.

Έτσι οι Πειραιώτες πέρασαν στους «8» της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης και ο «Ελ Κάνιο» κατάφερε να βρει δίχτυα και σε επίσημο παιχνίδι φορώντας την «ερυθρόλευκη» φανέλα. Ο Ιμπαγάσα φανερά ικανοποιημένος αφιέρωσε το γκολ στον κόσμο του Ολυμπιακού.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Αστέρας Τρίπολης (Βαγγέλης Βλάχος): Ντεγκρά, Ουριμπάρι, Πουλίδο, Ορόθκο, Φυτανίδης, Μπαστία, Λαδάκης (81' Φρανκού), Κρις (69' Κερ), Καρέρα, Ουντότζι, Μπακασέτας (56' Φορτούνης).

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Γκαλίτσιος (71' Ζαϊρί), Αβράαμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Ουρτάδο, Μοδέστο, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Ριέρα (84' Ποτουρίδης), Πάντελιτς (76' Φουστέρ).

Διαιτητής/ Βοηθοί: Καλόπουλος (Μακεδονίας)/ Τρύφωνας (Κέρκυρας), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

Κίτρινες: Φυτανίδης (17', Αστέρας Τρίπολης)- Μέλμπεργκ (32', Ολυμπιακός)

Κόκκινες: Μέλμπεργκ (78', Ολυμπιακός)

Γκολ: Ιμπαγάσα (86', Ολυμπιακός)



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου