Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Προτάσεις - Δευτέρα 26/12/2011

Καλημέρα  και χρόνια πολλά σε όλους!

Δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων σήμερα και όλος ο κόσμος απολαμβάνει την αργία του. Όλος ο κόσμος; Σχεδόν! Γιατι στη Βρετανία παραδοσιακά τέτοια μέρα παίζουν μπάλα. Είναι η περήφημη Boxing Day.


Και αφού οι Βρετανοί παίζουν μπάλα, το κουπόνι μας, δε μας αφήνει παραπονεμένους, μέρες που είναι. Δευτέρα που θυμίζει απόγευμα Σαββάτου σήμερα. Πάμε να δούμε τι μας περιμένει...





ΜΠΟΛΤΟΝ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ.  Σημεία ζωής έδειξε στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στη Μπλάκμπερν, η Μπόλτον. Πέτυχε σπουδαία νίκη και πήρε ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια. Η Νιουκαστλ έφτασε να αγνοεί το τρίποντο, πάνω από ένα μήνα. Κάτι το δύσκολο πρόγραμμα, κάτι οι απουσίες των τελευταίων αγωνιστικών, δεν ήθελε και πολύ να γίνει το κακό. Η ουσία είναι πως περνά περίοδο ντεφορμαρίσματος. Αν και η Νιούκαστλ δεν είναι αμελητέα ποσότητα, θα τολμούσα στο 1Χ αν ήταν σε καλύτερες τιμές. Θεωρώ λίγο το 2.35 του άσου. Η Μπόλτον δεν έγινε ομαδάρα επειδή έκανε μια νίκη. Θα προτιμήσω, έστω και σε χαμηλότερη απόδοση το 1.55 για το over.

ΣΤΟΟΥΚ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ. Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες. Η Στόουκ πολύ δυνατή και δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Η Βίλα παρά την κακή φόρμα τελευταία, είναι ικανή πάντοτε για τη ζημιά. Οριακό προβάδισμα στους γηπεδούχους, αλλά κι εδώ θα επιλέξω το over σε τιμή 1.85.

ΤΣΕΛΣΙ - ΦΟΥΛΑΜ. Το κλίμα στη Φούλαμ δεν είναι καλό. Αυτό οφείλει να το εκμεταλλευτεί η Τσέλσι, που έτσι κι αλλιώς είναι το μεγάλο φαβορί στον αγώνα, αν θέλει να ψαλιδίσει τη διαφορά από τις δυο ομάδες του Μάντσεστερ. Μικρός ο άσος (1.20), αλλά καλό πάτημα για το δελτίο μας. Για τους τολμηρούς καλό και το 1.45 του ημιχρόνου.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΜΠΟΛΤΟΝ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ               Over  1.55
ΣΤΟΟΥΚ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ                 Over  1.85
ΤΣΕΛΣΙ - ΦΟΥΛΑΜ                     1   1.20 /  1 ημ.   1.45

άλλες επιλογές

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ  1   1.70
ΝΤΕΡΜΠΙ - ΛΙΝΤΣ               Over  1.70
ΓΕΟΒΙΛ - ΤΣΑΡΛΤΟΝ              2   1.75
ΓΟΥΟΛΣΟΛ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝΣ.     2   1.75
ΚΟΡΤΡΑΙΚ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ      Χ2   3.10/2.25

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου