Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Champions League: Λιόν-ΑΠΟΕΛ και τα άλλα 7 ζευγάρια

Δύο ντέρμπι ανέδειξε η κληρωτίδα της φάσης των «16» κορυφαίων ομάδων του Champions League, αφού η Νάπολι διασταυρώθηκε με την Τσέλσι και η Μίλαν με την Άρσεναλ.

Η ομάδα… έκπληξη της φετινής διοργάνωσης, ο ΑΠΟΕΛ θ' αντιμετωπίσει με την Λιόν, σε μία σχετικά «βατή» κλήρωση, αν συνυπολογίσει κανείς ότι στου γκρουπ των δεύτερων των ομίλων ήταν ομάδες όπως η Νάπολι και η Μίλαν.




Όσον αφορά δύο από τα φαβορί της διοργάνωσης, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα αναμένεται να έχουν –θεωρητικά πάντα- εύκολο έργο απέναντι στις ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπάγερ Λεβερκούσεν αντίστοιχα. Όπως και η «οικοδέσποινα» του φετινού τελικού Μπάγερν Μονάχου, είχε ευνοϊκή κλήρωση καθώς κληρώθηκε με την Βασιλεία.

«Μίνι» ντέρμπι θα έχουμε στο Ζενίτ – Μπενφίκα, αφού οι δύο ομάδες είναι ισοδύναμες και αναμένεται καλό ποδόσφαιρο, όπως και στην γαλλοϊταλική «μάχη» των Μαρσέιγ – Ίντερ, όπου οι «Φωκαείς» είναι… εφτάψυχοι στο Champions League, ενώ οι «νερατζούρι» εμφανίζουν το καλό τους πρόσωπο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Πλέον το μόνο που απομένει είναι να οριστούν και οι ακριβείς ημερομηνίες που θα παίξουν τα ζευγάρια των δεκαέξι κορυφαίων ομάδων, καθώς οι οριμένες από το καλεντάρι της UEFA είναι οι: 14-15 ή 21-22 Φεβρουαρίου και 6-7 ή 13-14 Μαρτίου . Ο ορισμός των αγώνων θα γίνει γνωστός τις επόμενες ώρες.

Τα ζευγάρια:

Λιόν – ΑΠΟΕΛ
Νάπολι – Τσέλσι
Μίλαν – Άρσεναλ
Βασιλεία – Μπάγερν Μονάχου
Μπάγερ Λεβερκούσεν – Μπαρτσελόνα
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ρεάλ Μαδρίτης
Ζενίτ – Μπενφίκα
Μαρσέιγ - Ίντερ




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου