Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Προτάσεις - Παρασκευή 30/12/2011

Καλημέρα σε όλους!

Επιστροφή με νέο κουπόνι. Το τελευταίο για το 2011, αλλά ταυτόχρονα και το πρώτο για το 2012. Περιλαμβάνει εξ' ολοκλήρου αγώνες από τη Βρετανία. Αγγλία και Σκωτία έχουν ξανά την τιμητική τους.

Ας δούμε τι έχουμε για σήμερα Παρασκευή...






ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ. Το μοναδικό μεγάλο παιχνίδι της ημέρας. Η Λίβερπουλ, ναι μεν, έχει τη βαρύτητα της φανέλας, αλλά δημιουργεί ερωτηματικά με την επιθετική της συγκομιδή και αν αναλογιστούμε πως σήμερα θα λείψει και ο Σουάρες, τότε το πρόβλημα γίνεται μεγαλύτερο. Απέναντι θα βρει μια ομάδα που ξέρει να μάχεται σε όλα τα παιχνίδια και που ύστερα από το τελευταίο διπλό απέναντι στη Μπόλτον, φαίνεται να ανακτά τη χαμένη αυτοπεποίθηση. Ούτε για αστείο δε σκέφτομαι να ακουμπήσω τον άσο, σε αυτό το γελοίο 1.45. Η πιο συντηρική επιλογή που μπορώ να κάνω είναι το 1.80 για τα 2-3 γκολ και από εκεί και πέρα θα κυνηγήσω την έκπληξη του Χ2 σε τιμές 3.50/6.50.



Αυτό μόνο, θα είναι το στοίχημά μου για σήμερα, σε μέρα μέρα χωρίς πολλές ευκαιρίες και επιλογές. Δε χρειάζεται να ζοριζόμαστε να ψάχνουμε σημεία όταν δεν υπάρχουν. Πάμε χαλαρά απόψε, περιμένωντας την ευκαιρία στις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου