Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Θα γελάνε και οι κορωνίδες στα πρακτορεία!

Από τον ΤΣΙΜΠΙΔΑ.

Έγινε η Γενική Συνέλευση της ΠΟΕΠΠΠ, στη σχετική ανακοίνωση θα έχετε ήδη διαβάσει το ψήφισμα της Συνέλευσης. Για το θέμα με τα φρουτάκια, ένα τεράστιο θέμα που κάποιοι φόρτωσαν αυτές τις δύσκολες εποχές στον ΟΠΑΠ (σε ποιόν άλλον;) κι ο ΟΠΑΠ μεταφέρει με τη σειρά του αυτό το πρόβλημα στους Πράκτορες, θα τα πούμε αναλυτικά, πρώτα ο Θεός, την ερχόμενη Τρίτη που θα έχουμε περισσότερο χώρο στη διάθεσή μας. Σήμερα θέλω να πω δύο λόγια για την λεγόμενη αναβάθμιση των παιχνιδιών. Άλλο ένα μεγάλο θέμα, τεράστιο και το οποίο επίσης θέλει μεγάλο χώρο για να αναπτυχθεί.




Αλλά σήμερα θα ξεκινήσω από τα… εύκολα.

Άκουσα πως για την αναβάθμιση του… ΠΡΟ – ΠΟ θα μειωθούν λέει οι αγώνες στο δελτίο από δεκατέσσερις σε δεκατρείς. Κι έτσι θα αναβαθμιστεί το ΠΡΟ – ΠΟ. Με ένα στάνταρ λιγότερο δηλαδή θα λυθούν τα προβλήματα του ΠΡΟ – ΠΟ κι ο κόσμος θα επιστρέψει σε αυτό το παιχνίδι. Μάλιστα. Θέλω να ρωτήσω τους διευθυντάδες και τα στελέχη της ΟΠΑΠ που ασχολούνται με αυτό το παιχνίδι. Αλήθεια κύριοι, έχετε πιάσει τελευταία, πρόσφατα, δελτίο ΠΡΟ – ΠΟ στα χέρια σας; Για παράδειγμα, πήρατε… χαμπάρι πως το δελτίο ΠΡΟ – ΠΟ της περασμένης Κυριακής είχε μέσα αγώνες από… έξι πρωταθλήματα κι οι οποίοι αγώνες ξεκινούσαν από τις τρεις το απόγευμα της Κυριακής κι ολοκληρώνονταν μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας; Έχετε υπόψη σας πως η διαλογή του δελτίου ΠΡΟ – ΠΟ της περασμένης Κυριακής, έγινε το πρωϊ της Δευτέρας; Έχετε υπόψη σας πως το δελτίο ΠΡΟ – ΠΟ αυτού του Σαββάτου έχει μέσα αγώνες πάλι από έξι πρωταθλήματα κι οι οποίοι αγώνες ξεκινούν στις 16.30΄το απόγευμα του Σαββάτου κι ολοκληρώνονται τα μεσάνυχτα της Κυριακής και πως η διαλογή θα γίνει στις δέκα το πρωί της Κυριακής; Έχετε υπόψη σας πως το δελτίο ΠΡΟ – ΠΟ αυτής της Κυριακής περιλαμβάνει αγώνες, πάλι από έξι πρωταθλήματα κι οι οποίοι αγώνες θα ξεκινήσουν στις τρεις το απόγευμα και θα ολοκληρωθούν στις μία τα ξημερώματα της Δευτέρας; Βλέπετε έπρεπε να μπει στο ΠΡΟ – ΠΟ ο αγώνας Βαλένθια – Μάλαγα που ξεκινάει στις δέκα και μισή το βράδυ, αλλιώς το ΠΡΟ – ΠΟ της Κυριακής θα έχανε τη… νοστιμιά του!!! Έχετε υπόψη σας πως η διαλογή του ΠΡΟ – ΠΟ της Κυριακής θα γίνει και πάλι την Δευτέρα, εξαιτίας αυτού του ισπανικού αγώνα που η… σχετική επιτροπή έβαλε στο δελτίο; Έχετε δει ποτέ τους πίνακες αξιολόγησης των δελτίων ΠΡΟ – ΠΟ; Έχετε δει ομάδες φαβορί, πρώτες στη βαθμολογία, να παίζονται στον πίνακα αξιολόγησης 4-4-2, δηλαδή να παρουσιάζεται για παράδειγμα μία μεγάλη ομάδα να έχει 40% πιθανότητες να κερδίσει την τελευταία της βαθμολογίας κι η τελευταία της βαθμολογίας να έχει 60% πιθανότητες να μη χάσει;

Έχετε υπόψη σας πως ενώ το ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ εδώ και καιρό μετά τα διαδοχικά τζακ – ποτ μοιράζει το όχι ευκαταφρόνητο ποσό των 150-160.000 ευρώ, κλείνει συνήθως από το Σάββατο κι εγώ προσωπικά τρεις Κυριακές τουλάχιστον, έχω δει σε Πρακτορεία παίκτες να θέλουν να παίξουν ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ κι ο Πράκτορας να ενημερώνει τους παίκτες πως δεν μπορούν να παίξουν γιατί το παιχνίδι έχει κλείσει από το Σάββατο; Έχετε υπόψη σας πως το ΠΡΟ – ΠΟ μεγαλούργησε όταν περιελάμβανε μέσα επτά αγώνες Ά Εθνικής, τρεις - τέσσερις της Β΄ Εθνικής και δύο - τρεις από το πρωτάθλημα της Ά Ιταλίας; Αγώνες που ξεκινούσαν ΟΛΟΙ περίπου την ίδια ώρα (στις τρεις το απόγευμα οι ελληνικοί και στις τέσσερις οι ιταλικοί); Έχετε υπόψη σας πως το τελευταίο διάστημα έχει καταντήσει το ΠΡΟ – ΠΟ, σε φουλ σεζόν, να περιλαμβάνει στα δελτία του ομάδες όπως η Στουρμ Γκρατς και η Νοσατέλ Ξαμάξ; Και το κορυφαίο! Έχετε υπόψη σας πως αυτούς τους δύσκολους καιρούς, θα κυκλοφορήσετε ΔΥΟ ΔΕΛΤΙΑ ΠΡΟ – ΠΟ, που θα έχουν ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ, αγώνες που θα γίνουν την ίδια μέρα; Για τις 26 Δεκεμβρίου μιλάω! Παγκόσμια πρωτοτυπία! Δύο δελτία ΠΡΟ – ΠΟ, με αγώνες της ΙΔΙΑΣ μέρας!!! Θα γελάνε και οι… κορωνίδες στα Πρακτορεία! Έχετε λοιπόν με δύο λόγια υπόψη σας πως έχετε εγκαταλείψει τα παιχνίδια, ΠΡΟ- ΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ (σε αυτά αναφέρομαι στο σημερινό σημείωμα, για τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο άμεσο μέλλον) στο έλεος του Θεού; Κι αναγκάσατε κι εμάς που κυριολεκτικά λατρεύαμε αυτά τα παιχνίδια να τα παρατήσουμε; Και για να μιλήσω στα ίσια! Δεν πα να κάνετε το δεκατεσσάρι στο ΠΡΟ – ΠΟ… τεσσάρι!

Δεν πα να μειώσετε τους αγώνες του ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ από τριάντα σε τρεις! Τζίφος! Μία τρύπα στο νερό θα κάνετε! Όσο ισχύουν όλα τα παραπάνω που σας έγραψα, αν δεν σκύψετε πάνω από τα παιχνίδια, να δείτε πού αυτά «πονάνε», τα παιχνίδια θα πηγαίνουν… άπατα! Ποιος θα παίξει παιχνίδια που ξεκινάνε το… πρωϊ και ολοκληρώνονται τα μεσάνυχτα; Και με τη διαλογή να γίνεται την άλλη μέρα; Τσάμπα δηλαδή και τα χρήματα που δώσατε για την μηχανογράφηση! Τον καιρό της… μελανοταινίας μαθαίναμε πιο γρήγορα τα αποτελέσματα! Δεν φταίει λοιπόν το δεκατεσσάρι, άλλα φταίνε!

Κι αν δεν γνωρίζετε το αντικείμενο, ρωτήστε τους Πράκτορες, ρωτήστε αυτούς που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν μέσα στα Πρακτορεία, για να σας πουν για τα παιχνίδια. Κι όχι αυτούς που κοιτάζουν στα ανταλλακτήρια και στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων, τις μεταβολές των αποδόσεων και ποιών ομάδων οι αποδόσεις πέφτουν για να τις προτείνουν αυτές τις ομάδες και σε άλλους για να τις παίξουν στο στοίχημα. Κι όταν αυτές οι ομάδες δεν κερδίσουν, βγάζουν τα παιχνίδια… στημένα!

Αναβάθμιση ναι, αλλά αναβάθμιση με ουσία κι όχι για να’ χαμε να λέγαμε…


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου