Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Προτάσεις - Σάββατο 31/12/2011

Τελευταία ημέρα της χρονιάς απόψε και φυσικά η Αγγλία θα μπορούσε να λείπει από τα γήπεδα.

Οι επιλογές μας θα είναι κυρίως από Πρέμιερ Λιγκ, με χαλαρό, όμως ποντάρισμα, αφού όπως έχουν δείξει οι τελευταίες αγωνιστικές, οι εκπλήξεις καιροφυλακτούν.






ΣΤΟΟΥΚ - ΓΟΥΙΓΚΑΝ. Θα κρατήσω τον άσο σε αυτό το παιχνίδι, έστω και στη χαμηλή τιμή του 1.60. Όπως και να το κάνουμε η Στόουκ έχει αποδείξει φέτος, πως διαθέτει αξιόμαχο σύνολο. Αντίθετα, η Γουίγκαν πέρα από τις πρόσφατες ισοπαλίες απέναντι σε Τσέλσι και Λίβερπουλ, δεν έχει να επιδέιξει κάτι ιδιαίτερο. Προσωπικά νομίζω πως δεν ήταν τίποτε άλλο, από αναλαμπές. Η Γουίγκαν κατά την ταπεινή μου άποψη δύσκολα θα γλιτώσει φέτος τον υποβιβασμό.

ΣΟΥΟΝΣΙ - ΤΟΤΕΝΑΜ. Σε κακή κατάσταση οι γηπεδούχοι το τελευταίο διάστημα και απέναντι στη φορμαρισμένη Τότεναμ δε θα έχου εύκολο έργο. Βέβαια το 1.55 στο διπλό, όσο πιθανό κι αν είναι μου φαίνεται πολύ λίγο. Η επιλογή μου θα είναι το 2-3 γκολ ψάχνοντας το 1.80.

ΑΡΣΕΝΑΛ - Κ.Π.Ρ. Ξερός άσος. Χωρίς πολλά λόγια και αναλύσεις, πιστεύω πως σήμερα οι κανονιέρηδες θα πάρουν τους τρεις βαθμούς. Η Άρσεναλ δεν έχει άλλα περιθώρια για γκέλες και ταυτόχρονα δε μπορεί να είναι ξανά τόσο άτυχη, όσο στον αγώνα με τη Γουλβς. Το 1.20 δεν είναι καμιά μεγάλη ευκαιρία, αλλά είναι ένα καλό στήριγμα για το δελτίο μας.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΣΤΟΟΥΚ - ΓΟΥΙΓΚΑΝ               1   1.60
ΣΟΥΟΝΣΙ - ΤΟΤΕΝΑΜ    2-3 γκολ  1.80
ΑΡΣΕΝΑΛ - Κ.Π.Ρ.                    1   1.20

Άλλες επιλογές

ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ - ΦΟΥΛΑΜ         Over   1.75
ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. - ΧΑΡΤΠΟΥΛ    1   1.40
ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ - ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ  1   1.60



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου