Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

"Αναλφάβητη" εκδίκηση

Ένας άντρας στις ΗΠΑ, έγραψε μία υβριστική λέξη εναντίον της πρώην συντρόφου του στο αυτοκίνητό της. Η κακή ορθογραφία οδήγησε στη σύλληψή του.


Ένα ορθογραφικό λάθος ήταν ικανό να ξεσκεπάσει έναν άντρα από την Αμερική. Ο "αναλφάβητος" Adam Hall θέλησε να εκδικηθεί την πρώην κοπέλα του γράφοντας μία υβριστική λέξη στην κουκούλα του αυτοκινήτου της.


Όμως, ο 34χρονος άντρας υπέπεσε σε ένα ορθογραφικό λάθος, αφού τόσο η αστυνομία όσο και η πρώην αγαπημένη του, πιστεύουν ότι αντί της λανθασμένης λέξης "sult" στην πραγματικότητα ήθελε να γράψει "slut".

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, ο δράστης είχε ξεσπάσει την οργή του εναντίον της γυναίκας το ίδιο βράδυ με τον βανδαλισμό, αποκαλώντας την με τον ίδιο χαρακτηρισμό μπροστά στους φίλους του.
Ακόμα, ο άντρας είχε στείλει στην Brittany Speckman δύο μηνύματα στο κινητό, όπου έγραφε την λέξη "sult" με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Έτσι, οι φωτογραφίες των μηνυμάτων παραδόθηκαν στην αστυνομία και ο Hall οδηγήθηκε στο τμήμα.


Εκεί, αρνήθηκε τις κατηγορίες για βανδαλισμό, όμως δέχτηκε να γράψει σε ένα φύλλο χαρτί την φράση: "Είσαι τ....α".

Όμως, ο κατηγορούμενος αντί αυτήν τη φορά να αποφύγει το λάθος, έγραψε την λέξη ακριβώς, όπως ήταν γραμμένη στο αυτοκίνητο της γυναίκας.

Αφού αποδείχθηκε τελικά η ενοχή του, ο άντρας τελικά χρεώθηκε με την κατηγορία του κακουργήματος για φθορά ξένης ιδιοκτησίας με αποτέλεσμα ζημίες πάνω από 770 ευρώ που μπορεί να τον οδηγήσει μέχρι και σε 5 χρόνια φυλάκισης.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου