Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Προτάσεις - Πέμπτη 22/12/2011

Λίγα τα παιχνίδια στο σημερινό κουπόνι. Είχαμε καλομάθει τις τελευταίες μέρες σε φουλ πρόγραμμα.

Αναμφίβολα ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι του Λονδίνου ανάμεσα σε Τότεναμ και Τσέλσι. Παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Το πρόγραμμα συμπληρώνεται με αγώνες για το πρωτάθλημα Τουρκίας  και παιχνίδια κυπέλλου σε Ισπανία, Ολλανδία και Πορτογαλία.





Ξεκινάμε από το λονδρέζικο ντέρμπι, ανάμεσα σε ΤΟΤΕΝΑΜ και ΤΣΕΛΣΙ. Οι πετεινοί δείχνουν σε εξαιρετική κατάσταση εδώ και αρκετό καιρό. Η Τσέλσι πάνω που έδειχνε να βρίσκει το δρόμο της, ήρθε το παιχνίδι με τη Γουίγκαν για να χαλάσει ξανά την εικόνα της. Παιχνίδι ανοικτό σε όλα τα ενδεχόμενα το σημερινό. Θα επιλέξω το 2-3 γκολ με απόδοση 1.90 για αρχική επιλογή, και από ΄κει και πέρα τη μη ήττα της Τσέλσι στο 3.20/2.50 του Χ2.

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ ΚΑΡΑΜΠΟΚ. Χωρίς περιθώρια για νέα απώλεια η Μπεσίκτας υποδέχεται την αδύναμη Καρντεμίρ. Πέρα από το μικρό 1.25 του άσου που πιστεύω ότι θα έρθει χωρίς δυσκολία, αξίζει ένα ποντάρισμα στο over του 1.70. Θέλει ένα ξέσπασμα η Μπεσίκτας για να φωνάξει παρόν.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ - ΜΑΡΙΤΙΜΟ. Ματς για το κύπελλο Πορτογαλίας. Σε αγώνα για το πρωτάθλημα οι φιλοξενούμενοι είχαν επικρατήσει 2-3. Τώρα οι της Σπόρτινγκ, θα ψάξουν για τη ρεβάνς μέσω Κυπέλλου. Το over στο 1.70 είναι μια πολύ καλή επιλογή.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΤΟΤΕΝΑΜ - ΤΣΕΛΣΙ             Χ2   3.20/2.50  /  2-3 γκολ  1.90
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ ΚΑΡΑΜΠΟΚ  1   1.25 / OVER  1.70
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ - ΜΑΡΙΤΙΜΟ   OVER  1.70

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου