Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Προτάσεις - Τετάρτη 28/12/2011

Η αγωνιστική δράση, συνεχίζεται σήμερα με ένα σπουδαίο παιχνίδι, να κλέβει την παράσταση.

Είναι το μεγάλο σκωτζέζικο ντέρμπι ανάμεσα σε Σέλτικ και Ρέιντζερς. Το επωνομαζόμενο "Old Firm". Παιχνίδι που πέρα από το βαθμολογικό ενδιαφέρον, μεγάλο ρόλο παίζει το γόητρο.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, έχουμε τους αγώνες που συμπληρώνουν την 21η αγωνιστική στην Πρέμιερ Σκωτίας, αλλά και δυο εξ' αναβολής αγώνες για την ελληνική Superleague.






Ο.Φ.Η. - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ. Εξ' αναβολής αναμέτρηση για την ελληνική λίγκα. Οι Κρητικοί φαίνονται να έχουν το πάνω χέρι. Ειδικά στην έδρα τους δείχνουν ικανοί να χτυπήσουν τον κάθε αντίπαλο. Από την άλλη ο Λεβαδειακός ύστερα από το ενθουσιώδες ξεκίνημα φαίνεται να προβληματίζει. Ίσως και η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια να έχει παίξει το ρόλο της. Πρώτο σημείο ο άσος, στο πετσοκομμένο πάντως 1.55, ενώ σαν εναλλακτική επιλογή θα επιλέξω τα 2-3 γκολ στο σύνολο τερμάτων με 1.70.

ΑΡΗΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ. Αλοίμονο, για τον Άρη, αν δεν καταφέρει να κερδίσει και σε αυτή την αναμέτρηση. Η Δόξα είναι η πιο αδύνατη από τις 16 ομάδες της κατηγορίας και στα πρώτα παιχνίδια που έχει δώσει φαίνεται πως απλώς συμπληρώνει το πρωτάθλημα με την παρουσία της. Έστω και με πολύ άγχος πιστεύω πως τελικά ο Άρης θα επικρατήσει και θα πάρει ανάσες ανακούφισης, προσδοκώντας σε καλύτερη συνέχεια με τη νέα χρονιά. Βέβαια, το 1.10 στον άσο δεν αποτελεί καμιά ευκαιρία για στοιχηματισμό, οπότε ίσως είναι καλύτερα να κοιτάξουμε στο 1.80 για τα 2-3 γκολ.

Στο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε ΣΕΛΤΙΚ και ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ φαβορί δεν υπάρχει. Όχι σήμερα, αλλά πάντα. Σε όποια κατάσταση και αν βρίσκονται οι δυο ομάδες, όταν αγωνίζονται μεταξύ τους, τα προγνωστικά και οι αναλύσεις πάνε περίπατο. Τη δεδομένη στιγμή οι Κέλτες φαίνονται σε καλύτερη κατάσταση και η περίοδος κάμψης που διανύει η Ρέιντζερς, τους δίνει ένα μικρό προβάδισμα. Όμως, όπως προαναφέραμε, αυτό δε λέει τίποτα απολύτως σε τέτοια παιχνίδια. Αν έβρισκα τους γηπεδούχους σε καλύτερη τιμή ίσως στήριζα με την επιλογή μου. Όμως από το 2.00 που είχε τιμή εκίνησης ο άσος στον ΟΠΑΠ, έχει ήδη πέσει στο 1.85. Από την άλλη δεν ξέρω αν αξίζει το ρίσκο στους φιλοξενούμενους, που πλέον βρίσκονται στο 3.50. Μάλλον κι εδώ η επιλογή μου θα είναι καπου στη μέση, επιλέγοντας ξανά 2-3 γκολ με απόδοση 1.80.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

Ο.Φ.Η. - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ           1   1.55 / 2-3 γκολ 1.70
ΑΡΗΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ   2-3 γκολ 1.80
ΣΕΛΤΙΚ - ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ      2-3 γκολ 1.80


άλλες επιλογές

ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ - ΧΑΡΤΣ       Χ2   3.15/2.50
ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ - ΙΝΒΕΡΝΕΣ  1   2.00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου