Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Δεν φτάνουν οι 16, να γίνουν 18!

Λάρισα, Πανσερραϊκός, Δόξα Δράμα και Λεβαδειακός διεκδικούν δύο θέσεις στη SuperLeague, η οποία τα έχει κάνει... μπάχαλο με τις αντικαταστάσεις αφού για τους μεν πρέπει να μείνουν ομάδες που έπαιζαν πέρυσι, ενώ για τους δε πρέπει να ανέβουν ομάδες από την Football League.

Επειδή λοιπόν άκρη δεν έβγαζαν, αποφάσισαν να κάνουν πρωτάθλημα με 18 ομάδες!


Αυτό λοιπόν θα προτείνουν στην ΕΠΟ η οποία καλείται να πάρει απόφαση για το πρωτάθλημα που έχει ήδη ξεκινήσει με τη συμμετοχή 14 ομάδων. Θα πάμε λοιπόν με 16, με 18 ή ποιος ξέρει με πόσες...

Στο σημερινό Δ.Σ. παρέστησαν εκπρόσωποι των ΠΑΕ ΑΕΛ, Δόξα Δράμας, Λεβαδειακός και Πανσερραϊκός. Σε συνέχεια κοινού αιτήματος των εν λόγω ΠΑΕ για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος με 18 ομάδες, το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε όπως υποβάλλει το αίτημα αυτό στην ΕΠΟ, σε συνάντηση που θα διεξαχθεί εντός των επόμενων ημερών.

Ο πρόεδρος της SuperLeague, Απόστολος Παπουτσάκης, μαζί με εκπροσώπους της Λίγκας, θα επισκεφτούν σήμερα στις 11π.μ. τα γραφεία της ΕΠΟ για να συζητήσουν την πρόταση που έβαλαν στο τραπέζι οι Λάρισα, Σέρρες, Δράμα και Λιβαδειά.

Φυσικά η αύξηση των ομάδων θα είναι... παράνομη, αλλά έτσι κι αλλιώς το πρωτάθλημα είναι στον αέρα, καθώς ξεκίνησε χωρίς προκήρυξη!



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου