Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Παίκτες στοιχήματος (Μέρος Α΄)

Ψάχνοντας στο διαδύκτιο, ανακάλυψα ένα πολύ ωραίο άρθρο για τους παίκτες του στοιχήματος, το οποίο και σας μεταφέρω αυτούσιο.

Κάθομαι πολλές φορές στο πρακτορείο που πηγαίνω και ακούω παίκτες του στοιχήματος να σχολιάζουν τα ματς και το σκεπτικό του συστήματός τους και πραγματικά μερικές φορές εκπλήσσομαι και από τις απόψεις τους αλλά και από τον τρόπο που τις παρουσιάζουν. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά και να αναφέρουμε μερικά είδη παικτών που ανθίζουν στα πρακτορεία..........


Αρχή με αυτούς που θέλουν να παίζουν όλο το κουπόνι. Ας πάρουμε για παράδειγμα το Σαββατοκύριακο. Έχουν ένα κουπόνι πάντα μαζί τους που έχουν σημειωμένο σημείο σε κάθε ματς του. Παίζουν όλα τα ματς με σειρά έναρξης ένα προς ένα κάνοντάς τα συνήθως τετράδες και περιμένουν. Εδώ σε 250 ματς δεν μπορείς να βρεις 4 θα βρεις 4/4 συνεχόμενα; Αλλά τέλος πάντων το προσπερνάω. Δεν πιάνουν σχεδόν ποτέ αλλά αν περάσει κάποιο από τα ματς που σημείωσαν και είναι μεγάλο σημείο στο δείχνουν στο σημειωμένο κουπόνι και έχουν την εξής ατάκα : είδες από πριν το σημείωσα και βγήκε. Δε μας λένε όμως το τελικό αποτέλεσμα ότι δηλαδή στο διά ταύτα τζίφος...........

Πάμε στους παίκτες που σημειώνουν όλο το κουπόνι, αλλά δεν παίζουν τίποτα. Κάθονται με τις ώρες στο πρακτορείο και μόλις βγει καμιά έκπληξη έχουν την ατάκα : όχι..........να, το σημείωσα στο κουπόνι και δεν το έπαιξα και το έβλεπα το ματς φεγγάρι, τζάμπα χάσαμε το σημείο. Μην τους πιστέψετε ποτέ, γιατί ποτέ δεν το παίζουν.

Οι παίκτες που σπάνε όλα τα ματς. Ό,τι 1.10 και 1.20 κυκλοφορεί το σπάνε στο Χ2. Είναι δυνατόν να κερδίσεις ποτέ έτσι; Γίνεται να σπάσουν 10 ματς του 1.20; Δε λέω θα σπάσουν μερικά, άλλοτε περισσότερα και άλλοτε λιγότερα, αλλά όλα μαζί αποκλείεται. Και δεν είναι μόνο αυτό, αν σπάσει π.χ το πρώτο 1.20 καυχιούνται ότι το έπιασαν και περιμένουν άλλα 9 για να πληρωθούν, που δε συμβαίνει ποτέ, και μπορεί να έχει ένας μεγαλοπαίκτης παίξει το επόμενο 1.20 καμιά 300αριά ευρώ και να περιμένει να πληρωθεί και να έχει τον άλλο με 0.5 ευρώ να περιμένει το διπλό και να παρακαλάει και μάλιστα φωνακτά, φουσκωμένος από υπερηφάνεια που βρήκε την προηγούμενη μπόμπα, να σπάει το ματς.

Οι παίκτες που όταν χάνουν ένα ματς χρησιμοποιούν την ατάκα : έπεσα στο στημένο. Αυτό συνήθως συμβαίνει με το τελευταίο ματς που περιμένουν. Έχουν πιάσει π.χ 3 ματς και περιμένουν το τελευταίο, το φαβορί να κερδίσει, και μόλις γίνει το 0-1 βγαίνει κατευθείαν η ατάκα από το στόμα. Αν κερδίσουν όμως επέλεξαν οι ίδιοι σωστά και τα κατάφεραν και δεν έπεσαν στο στημένο............

Οι ανυπόμονοι παίκτες. Έχουν παίξει ένα ματς του 1.25 που συνήθως τους το έχει προτείνει άλλος σαν άχαστο, και αν στο 20ο λεπτό δεν έχει γίνει το 1-0 αρχίζουν το μπινελίκι. Τι ομάδα είπες να παίξω, τι γαϊδούρια είναι αυτά να μη μπορούν να βάλουν ένα γκολ, τέτοια ματς έπρεπε να είναι 2-0 στο 15ο λεπτό και άλλα τέτοια. Καλύτερα να μην έχεις παίξει και εσύ που είσαι κοντά του και τον ακούς αυτό το ματς γιατί με τέτοια γκρίνια δεν έχεις τύχη.

Οι παίκτες που παίζουν τα φαβορί και συνήθως χάνουν και θεωρούνται μαύρες γάτες. Οι άλλοι του πρακτορείου ρωτούν ποια ματς έπαιξε για να τα αποφύγουν. Αν παρ' ελπίδα δεν ενημερώθηκαν έγκαιρα και την άλλη μέρα μάθουν ότι και ο γκαντέμης περίμενε το ίδιο ματς έχουν την ατάκα έτοιμη : ε, αφού το περίμενε και αυτός πως θα πληρωθούμε εμείς; Βέβαια αν το πιάσει δεν γίνεται αναφορά στον γκαντέμη, αλλά για πολλούς έτσι είναι το στοίχημα αν κερδίσεις κερδίζεις μόνος, αν χάσεις φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από σένα........

Οι παίκτες που ζητούν ένα ματς. Σου λένε : έχω δύο ματσάκια άχαστα δώσε άλλο ένα να πληρωθώ. Αν τους δώσεις ματς που θα βγει, θα σου πουν : το πίστευα και εγώ και έτσι το έπαιξα, αν το χάσεις σε κράζουν μια βδομάδα, αν χάσουν δικό τους ματς δεν γίνεται καμιά αναφορά. Μια παραλλαγή παικτών είναι αυτοί που σου ζητούν ματς και τελικά παίζουν αυτό που θέλουν αυτοί. Ας παραθέσω ένα διάλογο για να καταλάβετε τι εννοώ :

Παίκτης 1 : Δώσε μου ένα ματσάκι
Παίκτης 2 : Πάρε τη Σίλκεμποργκ
Παίκτης 1 : Δεν τη πιστεύω, άλλο.
Παίκτης 2 : Πάρε τη Σούντσβαλ
Παίκτης 1 : Δεν τη πιστεύω, άλλο
Παίκτης 2 : Πιστεύω και τη Μαρσέιγ.
Παίκτης 1 : Εντάξει θα παίξω τη Μαρσέιγ !!! 

Τελικά τι μας πρήζεις, αφού στο τέλος παίζεις αυτό που θέλεις. Προσέξτε όμως τη συνέχεια. Αν βγουν όλα (πράγμα δύσκολο) σου λέει την έβλεπα και εγώ τη Μαρσέιγ, αν βγουν τα άλλα και δεν βγει η Μαρσέιγ σε βρίζει για το σημείο που του έδωσες : μας έδωσες τη Μαρσέιγ και μας έστειλες κουβά, είχα τα δύο άχαστα τα δικά μου και με καθάρισες. Αν βγήκαν τα άλλα δύο που του έδωσες ούτε που θα το αναφέρει  ξεχνώντας ότι η Μαρσέιγ ήταν τρίτη επιλογή σου. Άρα τελικά παίζει αυτό που θέλει να ακούσει από σένα.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου