Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Τεστ: Μετριέται η ... γκαντεμιά;

Πιστεύετε πως η ζωή σας είναι "στα χέρια σας"; Πως είστε οι μόνοι που κατευθύνετε τα νήματά της; Ή μήπως ο παράγοντας τύχη - ή ατυχία - παίζει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξή σας;

Τα ονόματα που δίνουν οι άνθρωποι στην "ατυχία" είναι πολλά. Άλλοι την ταυτίζουν με την "μοίρα", άλλοι με το "κακό μάτι", ενώ πολλοί την αποδίδουν σε αστρολογικά φαινόμενα!


Υπάρχουν βεβαίως κι εκείνοι που αρνούνται τον ρόλο της και υποστηρίζουν με δύναμη και πείσμα πως μόνοι μας καθορίζουμε την ίδια μας την τύχη. Το παρακάτω τεστ είναι φτιαγμένο για να μετρήσει το ποσοστό της ατυχίας στη ζωή σας αυτήν την συγκεκριμένη εποχή! Αυτό σημαίνει πως αν επιστρέψετε σε λίγες μέρες και το επαναλάβετε, είναι πιθανό να έχει διαφορετικό αποτέλεσμα.

Ας πούμε πως είναι κάτι σαν  "μετρητής ατυχίας" ή αλλιώς "γκαντεμόμετρο". Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμά του τεστ, είναι γεγονός πως κάποιοι είμαστε λιγότερο ή περισσότερο άτυχοι από τους άλλους, αλλά με σκληρή δουλειά και προσπάθεια μπορούμε να γίνουμε εμείς οι σεναριογράφοι της ζωής μας!

Μέτρησε εδώ το ποσοστό της ατυχίας σου!



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου