Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Προτάσεις - Πέμπτη 20/10/2011

Γεια χαρά σε όλους!
Συνεχίζεται σήμερα η ποδοσφαιρική πανδαισία με αγώνες για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Έχουμε αρκετούς αμφίρροπους αγώνες, αλλά και κάποιους που ξεχωρίζουν τα φαβορί.

Πάμε να ρίξουμε μια ματιά στο κουπόνι μας και σε αυτούς που ξεχωρίσαμε.


Α.Ε.Κ. ΚΙΤΙΟΝ - ΣΑΛΚΕ. Οι Κύπριοι, με την είσοδό τους στους ομίλους της διοργάνωσης, πιστοποιούν την άνοδο του κυπριακού ποδοσφαίρου. Σήμερα, όμως, καλούνται  να αντιμετωπίσουν ένα πραγματικά μεγάλο αντίπαλο. Η εμπειρία της Σάλκε στις μεγάλες διοργανώσεις και η ποιότητα των παιχτών της, δίκαια τη χρίζουν φαβορί. 1.55 το διπλό.

ΟΝΤΕΝΣΕ - ΤΒΕΝΤΕ. Πάνω κάτω, τα ίδια ισχύουν και για αυτό το παιχνίδι. Οι Ολλανδοί διαθέτουν σαφώς πιο ποιοτική ομάδα από τους Δανούς, οι οποίοι στηρίζονται κυρίως στη δύναμη και το πάθος τους. Τελευταία παρουσιάζουν αγωνιστική κάμψη, γεγονός που αν το εκμεταλλευτεί η Τβέντε, δε θα έχει πρόβλημα. Αν οι Ολλανδοί δεν υποτιμήσουν την αντίπαλο και παρουσιαστούν σοβαροί, όπως μας έχουν μάθει, θα μας πληρώσουν με το διπλό του 2.00.

ΖΥΡΙΧΗ - ΛΑΤΣΙΟ. Με την ψυχολογία στα ύψη θα παραταχθεί η Λάτσιο μετά τη μεγάλη της νίκη στο ντέρμπι της Ρώμης. Από την άλλη, η Ζυρίχη έχει κακό ξεκίνημα στο ελβετικό πρωτάθλημα και γενικώς δεν πείθει με τις εμφανίσεις της. Ομάδα για μεγάλα πράγματα η φετινή Λάτσιο, πιστεύω θα μας δικαιώσει με το καλοπληρωμένο διπλό του 2.10.

ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ. Η Σλόβαν είναι η ασθενέστερη ομάδα του ομίλου και βρίσκεται στην τελευταία θέση. Δεν δείχνει ικανή να κοντράρει τους αντιπάλους της βάσει της είκονας που έχει δείξει στα προηγούμενα παιχνίδια. Η Παρί έχει το μυαλό της στο πρωτάθλημα, που για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια φαίνεται πως μπορεί να το διεκδικήσει με αξιώσεις. Ερώτημα είναι με τι ενδεκάδα θα κατέβει να αγωνιστεί. Αν τη δούμε πλήρης στον αγωνιστικό χώρο, δε νομίζω να εχει πρόβλημα να επαληθεύσει το διπλό του 1.55 και ίσως και το over με 1.75 απόδοση.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

Α.Ε.Κ. ΚΙΤΙΟΝ - ΣΑΛΚΕ                                                   2    1.55
ΟΝΤΕΝΣΕ - ΤΒΕΝΤΕ                                                        2   2.00
ΖΥΡΙΧΗ - ΛΑΤΣΙΟ                                                            2   2.10
ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ     2   1.55   Over   1.75

ΥΓ. Με τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, δε θα ασχοληθώ στοιχηματικά σήμερα. Θα αρκεστώ να τα παρακολουθήσω στην τηλεόραση. Όμως, έτσι για πλάκα περισσότερο, αφού δε συνηθίσω να παίζω ειδικά στοιχήματα, θα ρίξω ένα μικρό ποντάρισμα στο παιχνίδι του Π.Α.Ο.Κ. Συγκεκριμένα, στο ειδικό ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ μιας και έπεσε το μάτι μου πάνω στο Βιερίνια με 5.50 απόδοση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου