Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Θέμα στην Αγγλία για ένα... μεσαίο δάχτυλο!

Διαβάστε πως μία ηλικιωμένη γυναίκα προκάλεσε αναστάτωση σε ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της Αγγλίας.

Όσο περίεργο και αν ακούγεται για τα ελληνικά δεδομένα το ντέρμπι ανάμεσα στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με την Σέφιλντ Γουέσντεϊ (ομάδων που αγωνίζονται στην τρίτη κατηγορία) θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα στην Αγγλία!


Η κόντρα των δυο ομάδων ξεκίνησε από το μακρινό 1890 και έχει το όνομα: "Steel City Derby". Η προέλευση του ονόματος προέρχεται από την ιστορία της πόλης που τα παλιά χρόνια ήταν άκρως βιομηχανική.

Την Κυριακή λοιπόν πραγματοποιήθηκε η 126η αναμέτρησης μεταξύ των δυο αντιπάλων χωρίς να έχουμε νικητή, αφού το σκορ ήρθε 2-2. Εκείνο που τράβηξε όλα τα βλέμματα ωστόσο ήταν μία ηλικιωμένη κυρία!

Τι έκανε όμως και προκάλεσε τέτοια αναστάτωση στο γήπεδο; Όσο περίεργο κι αν ακούγεται σήκωσε το μεσαίο της δάχτυλο και το έδειξε στους αντίπαλους οπαδούς, προκαλώντας σοκ στον κόσμο που ήταν κοντά! Εκτός από αυτή την ενέργεια όμως "στόλισε" με αρκετά επίθετα τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές.

Αυτή η ενέργεια είναι από τα πρώτα θέματα στα αγγλικά ΜΜΕ, γεγονός που δείχνει πως αντιμετωπίζουν το ποδόσφαιρο στο Νησί. Φανταστείτε να έρθουν στην Ελλάδα... Πολιτισμικό σοκ!




sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου