Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Προτάσεις - Δευτέρα 17/10/2011

Γεια χαρά σε όλους! Δε μας πήγε καλά αυτό το Σ-Κ, αφού πολλά φαβορί έσπασαν και σε πολλές ομάδες δεν έκανε καλό η διαποκή των πρωταθλημάτων.

Εν, αναμονή των αυριανών παιχνιδιών για το Champion's League, πάμε να δούμε τι έχουμε για σήμερα.


Ξεκινάμε με Σουηδία και από το παιχνίδι ΧΑΜΑΡΜΠΙ - ΤΖΟΥΡΓΓΚΑΡΝΤΕΝ. Καταδικασμένοι από καιρό οι γηπεδούχοι, τελευταίοι στο βαθμολογικό πίνακα, παίζουν όμως ελεύθερα πλέον και είναι επικίνδυνοι. Από την άλλη η Τζουργκάρντεν θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή. Πάμε, λοιπόν, με αυτόν που το θέλει περισσότερο. Διπλό με 2.10 απόδοση.

Για το πρωτάθλημα Τουρκίας η νεοφώτιστη ΜΕΡΣΙΝ φιλοξενεί την περσινή πρωταθλήτρια ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ. Εντυπωσιακά ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι, όμως απέναντι στην εμπειρία και ανωτερώτητα της Φενέρ θα τα βρουν δύσκολα. Αν η Φενέρμπαχτσε παρουσιαστεί σοβαρή δε νομίζω πως θα έχει πρόβλημα να κάνει το διπλό που πληρώνει 1.80.

Πάμε Β' Γαλλίας και στο παιχνίδι ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ - ΜΟΝΑΚΟ. Οι γηπεδούχοι δε έγιναν ξαφνικά καμιά υπερομάδα και νομίζω πως κακώς δίνονται φαβορί. Οι αποδόσεις έπρεπε να 'ναι πιο μοιρασμένες. Για την Μονακό, δεν πηγαίνει παρακάτω. Πιστεύω πως στο εξής θα τη δούμε πιο βελτιωμένη και τα αποτελέσματα θα έρθουν. Σήμερα δεν τη βλέπω να χάνει. Χ2 με απόδοση 2.85/3.40 ή 1.55 στη διπλή ευκαιρία.

Τέλος, στο τελευταίο παιχνίδι για την 7η αγωνιστική της Primera division, παίζουν ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ ,σε ένα παιχνίδι που έχει το χαρακτήρα τοπικού ντέρμπι. Πιστεύω πως η Αθλέτικ εύκολα ή δυσκολα θα επικρατήσουν με τον άσο τους στο 1.60.



ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΧΑΜΑΡΜΠΙ - ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ             2    2.10
ΜΕΡΣΙΝ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ                     2    1.80
ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ - ΜΟΝΑΚΟ                          Χ2  2.85/3.40
ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ       1    1.60



Άλλες επιλογές

Ίσως μια τελευταία ευκαιρία στη ΧΑΜΑΡΜΠΙ να αποφύγει τα πλέι-οφ 1.85 ο άσος απέναντι στη ΓΙΟΣΕΠΙΝΓΚ και
Νίκη για ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ (2.00) στο ντέρμπι με την ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου