Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Προτάσεις - Παρασκευή 21/10/2011

Μας τα χάλασαν χθες, τόσο η Λάτσιο, όσο και η Παρί, αφού και οι δυο κόλησαν στην ισοπαλία. Στο ειδικό, ο Βιερίνια σκόραρε μεν, αλλά όχι το πρώτο γκολ του Π.Α.Ο.Κ.

Επιστροφή, σήμερα, στα εθνικά πρωταθλήμα με ένα πλούσιο κουπόνι, με πολλές και σπουδαίες αναμετρήσεις.

Πάμε να δούμε τι έχουμε για σήμερα, Παρασκευή.




Από Γερμανία θα ξεκινήσω, με το μοναδικο παιχνίδι της Bundesliga, που διεξάγετε σήμερα. ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ. Οι γηπεδούχοι, παρά την ψυχολογία που έχουν, από την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, θεωρώ πως θα είναι από τα πρώτα φαβορί για υποβιβασμό. Η Βέρντερ έχει τον τρόπο να παίρνει τα αποτελέσματα. Πιστευω να μας δικαιώσει στο 1.90 του διπλού. Σαν δεύτερη επιλογή για το παιχνίδι το over του 1.55.

Θα συνεχίσουμε με Β' Γερμανίας και από το παιχνίδι ΜΟΝΑΧΟ 1860 - ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ. Εξαιρετικές εμφανίσεις από τους φιλοξενούμενους, που αποτελούν την έκπληξη του πρωταθλήματος. Οι Βαυαροί τρέχουν ένα κακό σερί με τρεις ήττες. Σε άλλη περίπτωση θα βρίσκαμε τον άσο σε τιμές γύρω στο 1.40, όμως λόγω αυτής της κατάστασης των ομάδων τον βλέπουμε στο 1.85. Αξίζει το ρίσκο σε  αυτή την τιμή.

Για τη Β' Γαλλίας έχουμε το παιχνίδι ΧΑΒΡΗ - ΣΑΤΟΡΟΥ. Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους, που φαίνονται να έχουν πιάσει ρυθμό και θα διεκδικήσουν με αξιώσεις την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Η Σατορού, τίποτα το ιδιαίτερο εώς τώρα. Λογικός ο άσος με 1.75.

Θα κλείσω με Τουρκία και το παιχνίδι ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ. Η Γαλατά δείχνει να ξαναβρίσκει το χαρακτήρα και την αυτοπεποίθησή της. Κάτι που της έλειψε στα πρώτα παιχνίδια. Δε φοβήσουν οι γηπεδούχοι και το διπλό του 1.70 αξίζει τον κόπο.



ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ            2   1.90   /    Over  1.55
ΜΟΝΑΧΟ 1860 - ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ                       1   1.85
ΧΑΒΡΗ - ΣΑΤΟΡΟΥ                                            1   1.75
ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ                         2   1.70




άλλες επιλογες

Στο ΒΕΡΟΝΑ - ΝΟΤΣΕΡΙΝΑ, ίσως να αξίζει ο άσος του 1.80. Λόγω απόδοσης στο πορτογαλέζικο  ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΙΡΑ - ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ η επιλογή του over με 2.00. Για για πιθανή μπόμπα Χ2 στο ΡΕΜΣ - ΛΕ ΜΑΝ (3.00/3.60)

Καλή επιτυχία και καλά κέρδη σε όλους, ότι κι αν επιλέψετε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου