Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Προτάσεις - Κυριακή 23/10/2011

Δεν τα πηγαμε και άσχημα χθες, αφού βγήκαν οι περισσότερες επιλογές μας. Αν και προσωπικά, πίστευα πολύ τον άσο της Γιουβέντους, που τελικά χάλασε στο 85' και μου έσπασε αρκετές δυαδούλες, μιας και τον είχα για στανταράκι.

Με πολλά και σπουδαία παιχνίδια συνεχίζεται, σήμερα η αγωνιστική δράση των ομάδων.

Ας δούμε τι έχουμε επιλέξει απόψε.



ΙΝΤΕΡ - ΚΙΕΒΟ. Οι "νερατζούρι" τις έχουν κάνει τις γκέλες τους. Ελπίζω να έχουν βάλει μυαλό! Πάντως το 1.45 του άσου αποτελεί ένα καλό στήριγμα για το δελτίο μας. Εναλακτική επιλογή το Over στο 1.72.

Στο Ολντ Τράφορντ διεξάγεται το σπουδαιότερο παιχνίδι της ημέρας. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ. Αν και αυτά τα παιχνίδια είναι καλύτερα να τα απολαμβάνεις και όχι να τα στοιχηματίζεις, θα τολμήσω να κάνω την πρόβλεψή μου. Η έμπειρη Γιουνάιτεντ πάντα βρίσκει τρόπο να πέρνει το αποτέλεσμα στα μεγάλα ματς. Σήμερα ίσως δεν τα καταφέρει. Έχει απέναντί της μια ολοκλητωμένη ομάδα, που διψάει για τίτλους. Θα ρισκάρω υπέρ της Σίτι με Χ2 και σε τιμές 3.25/3.40. Μια πιο συντηριτική επιλογή είναι το G-G (1.55) αφού αναμένεται να γίνει πραγματικός χαμός. Οι δυο ομάδες θα τα δώσουν όλα και είναι πολύ πιθανό να σκοράρουν αμφότερες.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΝΤΙΖΟΝ. Όπως έχουμε ξαναγράψει ,η φετινή Παρί δείχνει έτοιμη να επιστρέψει στην κορυφή του σαμπιονά. Τέτοια παιχνίδια απλά πρέπει να τα κερδίσει για να πετύχει το στόχο της. Δεν νομίζω να χωρά αμφιβολία η νίκη της, επί της αδύναμης και κυρίως άπειρης Ντιζόν. Όμως σα σημείο αξία έχει το over εδώ με 1.50.

Από Ελλάδα δυο παιχνίδια θα κρατήσω. Αρχικά το Ο.Φ.Η. - Α.Ε.Κ. Μια τελείως αλλοπρόσαλη Α.Ε.Κ. που είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Με τον Κωστένογλου στον πάγκο, θα κυνηγήσει το διπλό (2.05), απέναντι σε έναν Ο.Φ.Η. που δε έχει να επιδείξει τίποτα σπουδαίο ως τώρα. Με Κωνστένογλου και ...με τη βοήθεια του Θεού πάμε στο διπλό.

ΑΡΗΣ - Π.Α.Ο.Κ. στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Ένας Π.Α.Ο.Κ. με καλές ως τώρα εμφανίσεις σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια του σε Ελλάδα και Ευρώπη, απέναντι σε έναν Άρη που ακόμα ψάχνει το πρώτο τρόποντο στο πρωτάθλημα. Λόγω έδρας θα πάμε με το 1Χ (2.50/2.90)

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΙΝΤΕΡ - ΚΙΕΒΟ                                                                       1   1.45   /  Over  1.72
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ          X2   3.25/3.40   /    G-G  1.55
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΝΤΙΖΟΝ                                                   Over   1.50
Ο.Φ.Η. - Α.Ε.Κ.                                                                                    2   2.05
ΑΡΗΣ - Π.Α.Ο.Κ.                                                                              1Χ    2.50/2.90


Άλλες επιλογές

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΑΓΙΟΡΚΑ     over   1.60
ΣΤΡΟΜΓΚΟΣΕΤ - ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ          2      1.90
ΠΟΡΤΟ - ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΙΡΑ              NG    1.60
ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΤΟΤΕΝΑΜ                 over     1.60
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΝΟΒΑΡΑ                         over    1.65

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου