Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Προτάσεις - Τρίτη 18/10/2011

Βραδιά Champion's League, απόψε, και μόνο με παιχνίδια από τη διοργάνωση θα ασχοληθώ, στοιχηματικά, σήμερα.

Κάτι Αγγλίες και Σκωτίες που βλέπω στο κουπόνι, τα αφήνω μακριά. Αν και υπάρχουν κάποια σημεία που αξίζει να ασχοληθεί κανείς, προτιμώ ως συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις να ρίξω όλο το βάρος στη γιορτή του ποδοσφαίρου και μόνο.


Νωρίς, στις 19.00 παίζουν στη Μόσχα η ΤΣΣΚΑ με τη ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ. Θεωρώ, τουλάχιστον αστεία την απόδοση του άσου (1.55). Η ΤΣΣΚΑ δεν πείθει με τις εμφανίσεις της, ως τώρα, στους ομίλους. Ενώ σημαντική λεπτομέρια είναι πως στο ρωσικό πρωτάθλημα, που βρίσκεται στις τελευταίες του αγωνιστικές, υπολοίπεται δύο βαθμούς από την πρωτοπόρο Ζενίτ. Νομίζω, ότι εκεί θα έχει το μυαλό της και όχι στις ευρωπαικές διοργανώσεις, που δε διαφένεται ότι μπορεί να προχωρήσει. Η Τραμπζονσπόρ, αντίθετα, έρχεται με καλή ψυχολογία μετά το ιστορικό διπλό στο Μιλάνο με την Ίντερ και την ισοπαλία με την Λιλ στην Τραπεζούντα. Θέλει να κάνει την υπέρβαση και στις τιμές που βρίσκουμε τόσο τη νίκη της (5.00), όσο και την πιθανή ισοπαλία (3.50), πιστεύω αξίζει το ρίσκο να την εμπιστεθούμε.

ΝΑΠΟΛΙ - ΜΠΑΓΕΡΝ, στο μεγάλο παιχνίδι της ημέρας. Για τους Γερμανούς τι να πούμε; Ότι είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρώπης τη δεδομένη στιγμή; Ότι διαθέτει ένα απο τα καλύτερα ρόστερ; Αυτά είναι πάνω κάτω σε όλους γνωστα. Αποφάσισα, όμως, να την κοντράρω σήμερα. Η Νάπολι είναι μια εξαιρετική ομάδα, που μπορεί να κοντάρει τον οποιοδήποτε αντίπαλο. Πιστεύω πως τόσο ο άσος (3.50), όσο και το Χ (3.25), έχουν στοιχηματική αξία και θα επενδύσω σε αυτά. Άλλωστε, όποια κι αν είναι η έκβαση του σημερινού αγώνα, υπάρχει κανείς που να πιστεύει πως η Μπάγερν θα χάσει την πρόκριση;

ΟΤΕΛΟΥΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ. Η Γιουνάιτεντ, ύστερα από το κακό ξεκίνημα (2 ισοπαλίες), οφείλει να επιστρέψει στις νίκες. Τι να παίξεις όμως; Διπλό στο 1.15;;; Ούτε για αστείο! Τα έψαξα από δω, τα έψαξα από 'κει και τελικά κατέληξα, πως η καλύτερη επιλογή είναι το NG με απόδοση 1.70. Νομίζω πως η Μάνστεστερ για παρουσιαστεί ιδιαίτερα προσεχτική, αφού στόχος είναι οι τρεις και μόνο βαθμοί και δε θα επιτρέψει στους, έτσι κι αλλιώς, αδύναμους Ρουμάνους να σκοράρουν.

ΛΙΛ - ΙΝΤΕΡ. Ένα από τα πιο αμφίρροπα παιχνίδια. Ποιοτική ομάδα η Λιλ, δείχνει να ανεβάζει στροφές τελευταία. Από την άλλη, η Ίντερ ακόμα ψάχνεται. Σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεται η Ίντερ, δεν πρέπει να την υποτιμούμε. Βρίσκω κι εδώ παικτική αξία στο Χ2, αφού πληρώνει 3.10 και 3.00 αντίστοιχα. Είναι αυτό που λέμε στοιχηματική ευκαιρία. Το αν θα δικαιωθούμε θα δείξει...
Για ένα πιο συντηρητικό παίξιμο, θα μπορούσαμε να επιλέξουμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι το over 2,5 γκολ με 1.85 απόδοση, αφού και οι δυο ομάδες, δέχονται και βάζουν γκολ με χαρακτηριστική ευκολία.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ. Λογική επιλογή φαντάζει το διπλό του 1.90, αλλα μην υποτιμάμε τους Ελβετούς. Το έκανε η Γιουνάιτεντ και την πάτησε. Ορθότερη επιλογή του over στο χαμηλό, αλλά πολύ πιθανό 1.55 ή και το 2-3 γκολ του 1.90.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΛΥΩΝ. Ζευγάρι που έχουμε βαρεθεί να το βλέπουμε τα τελευταία χρόνια. Η Λυών έχει κάνει τις ζημιές της στη Ρεάλ, αλλα φέτος όπως πέρσι, με το Μουρίνιο στον πάγκο των Ισπανών, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η Ρεάλ εύκολα ή δύσκολα θα το πάρει το παιχνίδι, αλλα στο 1.15 ευχαριστώ, μα δε θα πάρω.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ. Μια από τα ίδια κι εδώ. Σε κακά χάλια τελευταία η Βιγιαρεάλ, εντυπωσιάζει στο αγγλικό πρωτάθλημα η Σίτι, αλλά είναι τέτοιες οι αποδόσεις που μας κρατάν μακριά.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ - ΑΓΙΑΞ. Παιχνίδι που αν ήταν στο ΠΡΟ-ΠΟ θα το παίζαμε τριπλή. Καλύτερα να το αποφύγουμε.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ             Χ2    3.50/5.00
ΝΑΠΟΛΙ - ΜΠΑΓΕΡΝ                                    1Χ     3.50/3.25
ΟΤΕΛΟΥΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ       NG    1.70
ΛΙΛ - ΙΝΤΕΡ                                              Χ2   3.10/3.00  ,Over   1.85
ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ                        Over   1.55  ή 2-3 ΓΚΟΛ 1.90


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου