Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Προτάσεις - Δευτέρα 31/10/2011

Ικανοποιητικά κύλησε το Σαββατοκύριακο.

Το ταμείο έκλεισε με θετικό πρόσημο. Αν περνούσαν και κανα δυο επιλογές επιπλέον θα μιλούσαμε για θρίαμβο... ας όψεται το Αμβούργο του κόλησε στο 1-1 αν και έπαιζε από το 22' με παίκτη λιγότερο.

Αισθητά περιορισμένες οι επιλογές που έχουμε για σήμερα, υπάρχουν όμως, κάποια παιχνίδια που αξίζουν ένα χαμηλό ποντάρισμα.

Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.





ΣΕΒΙΛΛΗ - ΓΡΑΝΑΔΑ για το Ισπανικό πρωτάθλημα, στον αγώνα που κλείνει τη 10η αγωνιστική. Δίκαια είναι φαβορί η Σεβίλλη, αφού εκτός της διαφοράς δυναμικής οου τη χωρίζει από την αντίπαλο, έχει δείξει τελευταία καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Μικρό, αλλα αξίζει το 1.35 της Σεββίλης. Σαν δεύτερη επιλογή για μεγαλύτερη απόδοση το NG με 1.70.

Γαλλία 2 και στο παιχνίδι. ΝΑΝΤ - ΛΑΝΣ. Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους που δείχνουν βελτιωμένοι στους τελευταίους αγώνες τους. Από την άλλη ο κατήφορος δεν έχει τελιωμό για τη Λανς. Ο άσος του 2.10 αξίζει το ρίσκο.

Κλείνουμε τις σημερινές επιλογές με το παιχνίδι ΓΚΡΟΙΤΕΡ ΦΙΤΡ - ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΓΚ για τη δευτερη κατηγορία Γερμανίας. Οι γηπεδούχοι τη δεδομένη στιγμή δείχνουν πιο αξιόπιστοι. Βρίσκονται στην κορυφή και δύσκολα πετάνε βαθμούς. Εύκολα ή δυσκολα αναμένεται να επικρατήσουν της ντεφορμέ στα τελευταία παιχνίδια Μπραουνσβάιγκ. Στο 1.55 ο άσος.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΣΕΒΙΛΛΗ - ΓΡΑΝΑΔΑ                           1    1.35  /   NG     1.70
ΝΑΝΤ - ΛΑΝΣ                                                    1    2.10
ΓΚΡΟΙΤΕΡ ΦΙΤΡ - ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΓΚ                1    1.55

άλλες επιλογές

ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ - ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ                             1    1.40
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΚΑΡΝΤΜΙΡ ΚΑΡΑΜΠΟΚ         Over    1.55
ΣΤΟΟΥΚ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ                                    2-3 Γκολ   1.75

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου