Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Ένας εκπληκτικός ΠΑΟ σάρωσε τον Εργοτέλη

Ενας Παναθηναϊκός βγαλμένος από τα καλύτερα όνειρα των οπαδών του «σάρωσε» 4-0 τον Εργοτέλη και παρέμεινε αήττητος και στην κορυφή της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας. Οι Πράσινοι απέδωσαν καταπληκτικό ποδόσφαιρο (ιδίως) στο α’ ημίχρονο, όπου πήραν προβάδισμα τριών (3-0) γκολ με τέρματα των Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ (7’), Σεμπάστιαν Λέτο (25’) και Κώστα Κατσουράνη (32’), ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 57’ ο Λέτο με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Ο αργεντινός επιθετικός συνεχίζει το επιθετικό κρεσέντο του καθώς με τα δύο γκολ που πέτυχε έφτασε τα εφτά στο πρωτάθλημα μόλις σε πέντε συμμετοχές!

Ο διαιτητής κ. Χρ. Μήτσιος πάντως λίγο έλειψε να τινάξει την αναμέτρηση στον αέρα όταν στο 39’ διέκοψε για 7’ το ματς προκειμένου οι οπαδοί του Παναθηναϊκού να κατεβάσουν ένα πανό με πολιτικό περιεχόμενο που ανέφερε «Πολιτικοί λαμόγια, βουλή των βολεμένων θα σας πνίξει η οργή των εξεγερμένων». Το γεγονός αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κόσμου που βρισκόταν στο γήπεδο, φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης και της αστυνομίας.

Ακόμη μεγαλύτερη ένταση υπήρξε μετά το τέλος του αγώνα όταν η αστυνομία έκανε ελέγχους σε αυτοκίνητα που αποχωρούσαν από το ΟΑΚΑ προκειμένου να εντοπίσει τους κατόχους του επίμαχου πανό (όπως και έγινε) και οι οποίοι συνελήφθησαν!


Παναθηναϊκός (Ζ. Φερέιρα): Καπίνο, Μαρίνος, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ (29' λ. τρ.Καντέ), Σπυρόπουλος, Κατσουράνης (66' Καραγκούνης), Σιμάο, Ζέκα, Κουίνσι, Λέτο, Κλέιτον (79' Μαυρίας).

Εργοτέλης (Ν. Καραγεωργίου): Πίρσον,  Σασιασβίλι, Γιοβάνοβιτς, Χίμπλινγκερ, Ρομάνο, Λεάλ, Νταντόμο, Τζούνιορ (57' Κυριακίδης), Ολίσε, Μπούντιμιρ (44' Κατσικοκέρης), Φραγκουλάκης (44' Κουτσιανικούλης).



Το πρόγραμμα της Κυριακής

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας συνεχίζεται το απόγευμα της Κυριακής με τις εκτός έδρας αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο και της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ, ενώ το μενού ολοκληρώνεται με το ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ.

Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2011

ΟΦΗ - AEK (18:15 - Nova3)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (18:15 - Nova2)

ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ (20:30 - Nova 1)




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου