Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Προτάσεις - Τετάρτη 26/10/2011

Σαββατοκύριακο θυμίζει το σημερινό κουπόνι, αφού όλη η Ευρώπη παίζει μπάλα!

Πάμε χωρίς πολλά λόγια να δούμε τις αναλύσεις και τις προβλέψεις μας, για τα παιχνίδια που έχουμε επιλέξει για σήμερα.




Με τη φόρμα της Λάτσιο θα πάμε στην Ιταλία, καθώς εντελώς αθόρυθα έχει σκαρφαλώσει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Καλή η παρουσία της Κατάνια στις πρώτες αγωνιστικές, όμως σήμερα δε θα έχει εύκολο έργο. ΛΑΤΣΙΟ - ΚΑΤΑΝΙΑ, άσος λοιπόν με 1.65, ενώ πολλές πιθανότητες έχει το over με 1.70.

Σπουδαίο παιχνίδι για το Λιγκ Καπ στην Αγγλίας ανάμεσα σε ΕΒΕΡΤΟΝ και ΤΣΕΛΣΙ. Δε χωρά αμφισβήτηση για τι ποια είναι πληρέστερη από τις δυο ομάδες, η Τσέλσι έχει ξεκάθαρα το προβάδισμα στο παραπάνω ερώτημα. Μπορεί η Έβερτον να είναι ανεβασμένη τελευταία, η Τσέλσι όμως εύκολα ή δύσκολα την "έχει". Όταν μάλιστα τη βρίσκουμε και στο δελεαστικό 2.10, πιστεύω ότι το διπλό αξίζει το ρίσκο.

Ισπανία Β' και στο παιχνίδι ΑΛΜΕΡΙΑ - ΤΑΡΑΓΟΝΑ. Νίκη των γηπεδούχων βλέπω εδώ. Η Αλμερία πρέπει να τα καθαρίζει αυτά τα ματσάκια για να κρατιέται ζεστή στο παιχνίδι της ανόδου. Η Ταραγόνα όπως συνηθήζει, θα κλειστεί στην άμυνα, αλλά πόσο να αντέξει; Το 1.40 του άσου αποτελεί ένα καλό στήριγμα για το δελτιο μας.

Ιταλία και πάλι με το ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΙΝΤΕΡ. Η Αταλάντα έχει κανει ιδανικό ξεκίνημα. Η Ίντερ πάλι προσπαθεί να συνέλθει, αλλά ακόμα δεν πείθει παρά τις τελευταίες νίκες σε πρωτάθλημα και Champion's league. Δεν είναι η ομάδα που θα σε κάνει να την εμπιστευτείς με κλειστά μάτια. Παρ'όλα αυτά παραμένει Ίντερ, και το διπλό που άλλες χρονιές δε θα το βρίσκαμε σε τιμές πάνω από 1.60, μας προσφέρεται τώρα με 2.10. Ε...πείτε μου, δεν αξίζει το ρίσκο;

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΛΑΤΣΙΟ - ΚΑΤΑΝΙΑ                1       1.65    / Over   1.70
ΕΒΕΡΤΟΝ - ΤΣΕΛΣΙ                 2      2.10
ΑΛΜΕΡΙΑ - ΤΑΡΑΓΟΝΑ          1      1.40
ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΙΝΤΕΡ                2       2.10


άλλες επιλογές

ΣΑΜΣΟΥΝΣΠΟΡ - ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ                      1    1.90
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ - ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ        Over    1.60
ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ                  1    1.85
ΓΟΥΛΒΣ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ                        2     1.40

πιθανή μπόμπα
ΝΑΠΟΛΙ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ                   Χ2        3.00/3.10  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου