Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Άγαλμα ο Σερ Άλεξ!


Η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνωστοποίησε πως από τα τέλη του μήνα, η προτομή του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θα κοσμεί το «Ολντ Τράφορντ» ως ύψιστη τιμή προς τον Σκοτσέζο τεχνικό για τη συμπλήρωση 26 ετών από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου!

Ο – ομολογουμένως – πιο επιτυχημένος προπονητής της Βρετανίας, συνεχίζει να γράφει τη σπουδαία ιστορία της προπονητικής του καριέρας στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων» και σήμερα, 6 Νοεμβρίου 2012, γιορτάζει 26 χρόνια παρουσίας στην ομάδα!

Ανάμεσα σε όλες τις τιμές και εκδηλώσεις που ετοιμάζει για τον πολυνίκη κόουτς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η διοίκηση του συλλόγου, γνωστοποίησε πως από τις 23 του μηνός, θα κοσμεί το «Ολντ Τράφορντ» και η προτομή του.

Ο χώρος στον οποίο θα στηθεί το άγαλμα, θα είναι ακριβώς μπροστά από την είσοδο στην εξέδρα «Sir Alex Ferguson Stand», όπως μετονομάστηκε το «North Stand», πέρυσι και πάλι αποδίδοντας φόρο τιμής στον Σκοτσέζο.

Η ημερομηνία της αποκάλυψης του αγάλματος δεν είναι τυχαία, αφού θα γίνει μια μέρα πριν το ματς με την ΚΠΡ για το πρωτάθλημα. Με παιχνίδι κόντρα στους Ρέιντζερς πραγματοποίησε και το ντεμπούτο του, στις 22 Νοεμβρίου του 1986…




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου