Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Κόντρα στον ΠΑΟΚ έσπασε το... ρόδι ο Αστέρας Τρίπολης

 Άργησε να κάνει νίκη αλλά πέτυχε μια... καλή ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες επικράτησαν 1-0 του ΠΑΟΚ στην έδρα τους, με γκολ που πέτυχε ο Περόνε στο 44ο λεπτό.

Στο 5ο λεπτό οι φίλοι των γηπεδούχων διαμαρτυρήθηκαν για παράβαση σε μαρκάρισμα του Τσιρίλο επί του Ροζέριο, εντός της περιοχής, αλλά ο Αρετόπουλος έδειξε να συνεχισθεί το παιχνίδι. Στο 19' το σουτ του Αρίας πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 30' Φωτάκης και Λεονάρντο δεν κατόρθωσαν να κάνουν την προβολή στο γύρισμα του Λεονάρντο. Κι ενώ φαινόταν ότι το ημίχρονο θα βρει τους αντίπαλους ισόπαλους, στο 44' ο Περόνε έφερε τον Αστέρα στη θέση του οδηγού, όταν με κεφαλιά αξιοποίησε τη σέντρα του Τσαμπούρη.


Ο Μπόλονι προσπάθησε να «ανακατέψει την τράπουλα» στην επανάληψη και να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του, όταν πολύ νωρίς πέρασε τους Παπάζογλου, Γιάννου στις θέσεις των (απορημένου) Σαλπιγγίδη και Γεωργιάδη. Στο 58' ο Χακόμπο έκανε σπουδαία απόκρουση στην κεφαλιά του νεοεισελθόντα Παπάζογλου, για να τον «μιμηθεί» ο Χαλκιάς στο 63', όταν ο Περόνε προσπάθησε να σκοράρει λίγο κάτω από το κέντρο του γηπέδου.

Έκτοτε οι παίκτες του Μπόλονι άσκησαν πίεση και είχαν καλές ευκαιρίες να ισοφαρίσουν (73' κεφαλιά Λεονάρντο άουτ, 76' σουτ Βιεϊρίνια άουτ), με κορυφαία εκείνη στο 88ο λεπτό, όταν ο Λεονάρντο έπιασε την κεφαλιά στη σέντρα του Μαλεζά κι έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.



ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α. Αρετόπουλος (Τρικάλων)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χουανίτο, Χούλι, Κωστούλας, Περόνε - Μαλεζάς, Παπάζογλου

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Χακόμπο, Τσαμπούρης, Κωστούλας, Μπαρτολίνι, Φορμίκα, Ουσέρο, Χουανίτο, Ροζέριο, Χούλι (70' Μπρέσκα), Ράγιος (60' Αλβάρεζ), Περόνε (82' Μπακασέτας)

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Λεονάρντο, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Αρίας, Λάζαρ (69' Σπαντάτσιο), Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Γεωργιάδης (58' Γιάννου), Σαλπιγγίδης (57' Παπάζογλου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου